Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van velem... Van egy fiú akit 12 éve ismerek. Jóban voltunk mindig, de amúgy semmi komoly. Mondjuk azt, hogy beszélőviszonyban voltunk mindig.

Facebookon sokat dumáltunk régebben, meg ha kint is találkoztunk el tudtunk beszélgetni.

Augusztusban történt olyan, hogy csókolóztunk.

Azóta se én se ő nem kerestük egymást. Nem is érdekelt ez az egész, nem vettem komolyan. Amikor összefutottunk picit zavarban voltam, de nem volt vészes...

Most meg úgy nem is szoktunk irkodni.. Ha beszélünk is akkor csak váltunk pár szavat...és ez úgy hiányzik. Nem akarok ráakaszkodni, mert nem tudom érzek e iránta valamit, de hiányzik. :/

Valamiért félek, hogy haragszik rám. Ráírni meg nyuszi vagyok :D

17/L

2015. okt. 7. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is ne haragudj, de ez nem a felnőtt párkapcsolatok témába tartozik, hanem a tinibe.

Na, de a kötözködést félretéve: Nyuszi vagy te is, nyuszi ő is. Ismeritek egymást már, nincs mitől tartanod, írj rá nyugodtan, aztán hozzátok ki ebből azt, amit ki lehet. Ne aggódj, biztos nem haragszik, ennyi miatt nem szabad.

2015. okt. 7. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhöz, ennek tényleg nem itt van a helye, ne is haragudj :O

Ezt félretéve, ha ilyen régóta ismered, szerintem érdemes lenne keresned :) Egyszer-kétszer írni neki, esetleg elhívni hogy van-e kedve ezt vagy azt csinálni még nem ráakaszkodás... És ha utána nem keres, legalább tudod, hogy áll veled :D

2015. okt. 7. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Oké ;) elnézést, hogy rossz helyre témába tettem a kérdést.

Hát nemtudom mit tegyek. Fura lenne. Nekem olyan érzésem van, hogy semmi esélyem se lebne nála

2015. okt. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!