Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen egy 41 éves férfival? Nekem ő kell!
Lehet nagyon kusza lesz amit irok..
Egyszer lattam ezt a ferfit eletemben, nagyon nem szeretnek bele menni de az uzletunkbe jottek ellenorizni, ket ferfi, es mikor leertem az uzletbe meglattam ot! Nagyon valogatos vagyok ferfiak teren, olyan ertelemben hogy szokoevente egyszer akad olyan akinek nem csak a kulseje vonzana, hanem ugy minden egyutt, akinek a kisugarzasa is megfog.
Na o ilyen, nem tudom megmagyarazni de olyan kisugarzasa volt es olyan hatassal volt mar csak a szemelye is ram amit meg sosem tapasztaltam!! Mikor kiment az uzletbol, hangosan kijelentettem hogy "uristen, hozza megyek felesegul" gondolvan h tobbe nem latom. Na igen de vissza jott, es edesanyam elkerte a telefonszamat nekem, holott nem kertem meg ra SOT! :D nagy meglepettsegemre elmondta anyunak hogy talalom meg fb-n es jeloljem be nyugodtan. En nagyon nem akartam bejelolni, mert ezt az egesz szituaciot irto szanalmasnak es cikinek ereztem, ugy jott le mintha egy beszari alak lennek akinaz anyjaval kereti el egy fiu szamat.. De vegul nem birtam ki es bejeloltem!
Egybol vissza is jelolt, azota beszelgetunk facebook-on, azota a szamomat is elkerte, mar 3x hivott engem!!!! (Igen szamolom)
En leszogeznem, egyszer sem irtam ra, nem is hivtam, ugy vagyok vele hogy keressen o. Es keres is. Szerintetek ezt minek tudhatom be? Ha teljesen kozombos lenne velem kapcsolatban, szerintem csak jofejsegbol nem keresne, plane hogy nagyjabol tudhatja mit erzek iranta, ha mast nem is, annyit hogy bejon nekem. Mindig elmondja hogy szep vagyok, csinos vagyok, ugy koszon el hogy puszi vagy csok. Ennel komolyabbat nem mond, szoval nem az a tipus aki megakarna fektetni egy 18 evest mert azert az ilyesmit leszurom, es akkor mar reg utalt volna ra. Mi viszont csak beszelgetunk, hetkoznapi dolgokrol, kerdez rolam en kerdezek rola stb... Rengeteg kozos is van bennunk.
Szoval mindig o ir/hiv
Meg egy kis plusz a sztorihoz... O szerb, en koszovoi ... :D
Pedig jobb lesz,ha kezdesz megbarátkozni a gondolattal,bizony csak a feszes popsid miatt vagy neki olyan érdekes....
Persze nem biztos, de nagyon valószínű.
Anyádat nem is értem,nem mondom, hogy tiltania kellene tőle,dehogy még adja alád a lovat....eszem megáll.
Nem vagyok a nagy korkülönbség ellen, de az ilyen ritkán végződik happy enddel.
Ha legalább 23-25 éves lennél.
18 éves vagy.
Úgy fog hülyére venni a pali....mindegy,te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!