Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Milyen az, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen az, amikor bekattan a szerelem? Mondhatnäm úgy : bekapcsol a kapcsoló?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy több év barátság után, egyszer csak elkezdtek szexelni? Aztán a férfi kinyögi, hogy jó -jó,de még neki idő kell, hogy bekapcsoljon a kapcsoló... Milyen kapcsoló? Meg akkor hogy is érti ezt?

2015. szept. 29. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek hiú ábrándokba lökni téged, de mi az márm, hogy évek után elkezdtek szexszelni, és te utána ettől várod, hogy szerelmes legyen? Egy igazi férfit nem szexszel fogsz megfogni, hanem a személyiségedbe szeret először bele, aztán jöhet optimális esetben a szex. Vagy én vagyok régimódi férfi? :D Nem fog semmiféle kapcsoló aktivizálódni itt, ha évek alatt nem szeretett beléd. Ki ne használjanak már!
2015. szept. 29. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Na pont erre vagyok kíváncsi. Mert csak úgy szexelni nem fogok vele. Főleg egy ilyen megnyilvánulás után. Ezek szerint kamu, hogy idö kell hogy bekapcsoljonak az érzései.
2015. szept. 29. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy szép napon 2 jóbarát közül az ifjúra rátör a dughatnék, eme szép napon nincs más ki alkalmas lenne eme csodálatos tettre mint a havernője, ezért hát a 2 jóbarát összegabalyodik és már nem csak komák hanem dugókomák lesznek, majd az ifjú mond egy mondatot melyből a lány azt szeretné érezni h szerelmes belé eme ifjú titán, de az ifjúnak ez csak szex-
2015. szept. 29. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hahaha, elég szépen bepalizott. Miért gondolod, hogy az, hogy pár év barátság után elkezdtek szexelni feltétlenül azt eredményezi, hogy "bekapcsol a kapcsoló", és őrülten beléd szeret? Egy jó kis barátság extrákkal kapcsolatot akar, legalábbis a közeljövőben nagyon ebben gondolkodik. Gondolj bele, ő sem tudhatja, hogy valóban szerelmes lesz-e majd beléd, azt viszont tudja, legalábbis feltételezi, hogy ha ezt mondja, szexelni fogsz vele, és neki most egyelőre ez a lényeg.
2015. szept. 29. 20:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából elviselném vele így is. Mivel nekem sincs senkim, és néha azért jól esik.
2015. szept. 29. 21:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Másrészt pár hónapja volt mikor mondta, hogy nála köd van, de háritottam, hogy barátok vagyunk. Akkor még szó sem volt köztünk szexről. Azért fura, hogy most nem ez a vèleménye.
2015. szept. 29. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elviselnéd, mert kezdesz belé szeretni, és titkon, a szíved legmélyén, akár tudat alatt is, de reménykedsz benne, hogy beléd szeret, mint a nyálas amcsi filmekben. Aztán meg pár hónap múlva írod ki a kérdést, hogy "Miért nem szeret? Pedig szexelünk!"
2015. szept. 29. 22:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Kb annyira szeretem mint ő. Elvagyunk, sülve-főve együtt, mostmár szex is van, ennyi. Ha talál vkit mehet, vagy fordítva. Nincs szándékom magamhoz kötni, ez a kapcsolatot így jó ahogy van. Csak ezt a megnyilvánulást nem értettem
2015. szept. 30. 07:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
férfi nő barátság.. ennyit arról,hogy létezik! ezzel próbálják a nők bemagyarázni,hogy mekkora ri bancok! taps
2015. okt. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!