Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már olyan, hogy menekültetek a komoly kapcsolat elől?

Figyelt kérdés
Hiába jöttetek ki jól a lánnyal és tetszett nektek nagyon.
2015. szept. 28. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen egyszer volt,mert szerelmet vallott nekem 3hét után és én 1.nem hittem el

2.bepánikoltam

2015. szept. 28. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen! Én most vagyok így. Pihennem kell lelkileg kicsit. :) de szexre szükségem van, elis mondom a kiszemeltnek, mert nem akarom átvágni.
2015. szept. 29. 07:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Állandóan! Félek hogy nagyon beleélem magam, szerelmes leszek, aztán a nő kidob mint macskát xarni! Sajnos a férfi ismerőseimet szinte mind elküldte sz asszony(vagy megcsalta) kb mint a használt ruhát, vagy egy megunt cipőt. Ratyin megfogalmazva, inkább magányos leszek, vagy csak nem kezdek komoly kapcsolatba, minthogy összetörjék a szívem:) A 100%-ban várható csalódás helyett, inkább meg sem próbálom, hiszen a fogyasztói társadalomban nevelkedett hölgyek képtelenek a tartós őszinte kapcsolatra.
2015. szept. 29. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Van barátnőm, de inkább csak barát funkciót tölt be extrákkal, ezt ő is tudja, érdekes hogy nem is zavarja..inkább ez a feles megoldás, mint hogy valaki sipítozzon folyton meg félrekúrjon..így ha megteszi nem zavar mert "egy baráttal kevesebb" és kész.
2015. szept. 29. 12:34
 5/5 anonim válasza:

soha nemenekülj a saját érzelmeid elöl mert lehet hogy egy olyan lányt veszitesz el aki az igazszerelmed lehet . adj idöt a dolognak haladj lasan .

lasan ismerd meg

2015. okt. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!