Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi tényleg szerelmes akkor tényleg komolyan gondolja ezeket vagy csak ígérget?
Aránylag friss kapcsolatba vagyok egy pasival, már megismertem valamennyire, 2hónapja kb az összes 7végét együtt töltjük, étterembe megyünk, moziba,szórakozunk. Nekem ő az első barátom, emiatt nagyon tisztel engem. Eddig betartotta amit ígért, de egyre több az ígéret, pl. felhagy a rossz szokásaival, meg persze tervezget előre velem,reméli hogy sokáig (évekig! :O ) együtt leszünk. Mondom ezt még nem tudhatjuk ennyire biztosra (és ezt nem azért mondtam neki mert én nem szeretem, csak nem látok annyira a jövőbe..) Ha szerelmes a pasi tényleg azzal az 1 lánnyal szeretne lenni hosszú ideig? Én sose hittem abba , hogy örökké, lehetetlen hogy egy idő után az egyik fél ne únjon rá a másikra, vagy félrelépjen, stb.. Annyi biztos hogy ezeket nem azért mondja, hogy ágyba vigyen mihamarabb, mert már sokszor megtehette volna, volt helyzet is, amivel szintén nem élt vissza, megmondta hogy képes rám várni és mindent szépen lassan.
Ja és ő 28éves, én 24.
"Mondom ezt még nem tudhatjuk ennyire biztosra"
Ha ilyeneket fogsz mondogatni neki, akkor fix, hogy alábbhagy az érdeklődése.
Minek kell sakkozni azon, amit nem is mond?
Ha ilyen elmélettel állsz az egészhez hozzá, csak szexpartnereket fogsz találni, aki hamar lelép, és akkor elégedett leszel?
Ha csak egy strigulának gondolna, már rég megdöntött volna, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!