Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » MierT hadznalt ki, ha tudta h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MierT hadznalt ki, ha tudta h mas lany vagyok es ismerte nagyabol a multamat?

Figyelt kérdés
En is csinaltam hulesegeket.De meg is masba meg sem biznek,vele tudnam leelni az eletem.Ra gondolok allandoan.Meg se vagyok olyan lany hogy vegyel ezt azt,mint masok,meg is azt csinalta velem ugy banik velem meg is szeretem.Nem kenyeztet el.Lanykent en szoktam kenyeztetni ajandekkal,meg felesbe elszoktunk menni moziba.Szerintetek azett viselkedik igy hogy nem vagyok eleg csinos?Legyszives ne bombazatok olyannal hogy kuldj magadtol kepet bocsi a fogalmazasrrt es a helyes írasert
2015. szept. 25. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Kit erdekel rolad kep??? Eleg volt vegigolvasni amiket irtal es lesut rolad hogy egy buta kis csaj vagy aki nem tud kiallni magaert. Sose jarnek ilyen csajjal, mert folyton ezen a bunko sracon merengenel.
2015. szept. 25. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sut rolad az ostobasag.

Csak azt lehet kihasznalni, aki hagyja magat. Te egyertelmuen aldozat tipus vagy, akire mindenki ra tud telepedni, ez van, minden kerdesed errol szol. A kulsodnek semmi koze hozza.

2015. szept. 25. 09:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Buta nem vagyok csak naiv
2015. szept. 25. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolso hogy erted h aldozat?
2015. szept. 25. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugy, hogy hagyja magat kihasznalni, elobbre helyezi a parjat sajat maganal olyan mertekig, hogy az neki karos, a parja minden igenyet kielegiti a sajtjaival nem torodik, ill. egy bunko pasi mellett marad, akkor is, ha az bantja (akar erzelmileg, akar fizikailag). Akkor sem lep, ha nem kap megbecsulest es tiszteletet, folyamatosan felmenti a masikat mindenfele kifogasokkal, es abban remenykedik, hogy ha o jo lesz es mindent a parja segge ala tesz, akkor az majd megvaltozik.

Na, ilyen egy aldozat tipus. Es ha nem lennel buta, akkor nem lennel naiv sem. Na meg megtanulnal normalisan fogalmazni.

2015. szept. 25. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Butasag es naivsag nem az
2015. szept. 25. 11:13
 7/7 Költőnő? ***** válasza:
van baj
2015. szept. 25. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!