Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy lány ennyire szerelmes, mint az én az én barátnőm?
Három napja vagyok a barátnőmmel együtt és már a második randinkon azt mondta, hogy szeret és teljesen oda van értem (interneten ismerkedtünk meg). Tény és való nagyon jól összeillünk és nagyon nagyon örülök, hogy szeret és hogy ennyire tetszek neki, de akkor is nagyon furcsa nekem, mert senki nem szeretett ennyire főleg nem ennyi idő után. Szó szerint rajong értem és mindig is úgy bámúl rám. Mindig bámúl és azt mondja, hogy szép vagyok. Nem tudom ezt elhinni annyira örülök ennek!!!! :-)
20N 20F
"Három napja"
A lányok 80 százaléka ilyen lenne az első hétben. Kívánok nektek sok jót,de félév múlva hasonlítsd össze a mostani énjével.
Nekem forditva volt ilyen. Pasi mondta a 2. randin, hogy szeret stb. Engem kiabranditott. Nem tudom az ilyet komolyan venni.
De lehet nalatok minden ok es ez a lenyeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!