Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan változtatnék az életeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtatnék az életemen, na persze magamon ha senku sem törödött velem?

Figyelt kérdés
Amikor tini voltam ,nem voltak barataim,egesznap otthon ültem anyammal és pl tv előtt ültem.Kulsoleg sem voltam fényes de javitani szeretnek hogyan tudnék?szeretnék én fiu haverokat mert nem fogyelnek rám az emberek?A barátom mostanába csak saját magával foglalkozik,ö is edz szerintem jobb nőt akar magának én csak potlék vagyok Neki?mondja h szeret de sokszor nem ugy érzem .
2015. szept. 14. 18:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Allandoan anyammal voltam ,es szinte csak a nagymammal,es csak tbzzem nem szeretnek egyedul lenni,nem voltak meg haveri tarsasagom sem tinikorba sem,mit tegyek ha ilyen szornyu eletem volt tinikent is szinte anyammal toltottem az idomet
2015. szept. 15. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!