Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha felbukkanna a régi szerelmetek?
Figyelt kérdés
Én egy 35 éves férfi vagyok és 2 éve házas. Rendezett házasságban élek de 1 hónapja feltűnt a régi szerelmem. 13 évesen találkoztunk és rögtön egymásba szerettünk. Ez még akkor teljesen gyerek szerelem volt egyértelműen. Viszont ahogy nőttünk nagyobb lett a szerelem köztünk. Majdnem 20 évesek voltunk amikor az édesanyja meghalt és anyagi okok miatt elkellet költözniük sajnos eléggé messzire. Engem ez annyira padlóra küldött, hogy az eltervezett jövőmre is ráment. Egyszerűen az érettségim épp, hogy kettes lett. Pedig 1. osztálytól (most ha jól tudom 9. osztálynak hívják) keményen tanultam. Alapból is sokkal később kerültem fel gimibe. Aztán eltelt 6 év amíg kihevertem az egészet. 25 évesen kezdtem újra bele a pár keresésbe. 28 éves voltam mikor megismertem a feleségem. 2 év után össze is költöztünk albérletbe. Majd közös erőből mostanra sikerült saját házat összehoznunk. Most van egy nagyon jó állásom, a feleségemnek szintén. Végre kezdtem elfelejteni a régi szerelmem mikor 1 hónapja megláttam őt abba a városba ahol élek. Először azt hittem, hogy csak képzelődök. Később összefutottunk teljesen véletlen egy kávézóban és leültünk egy nagyon jót beszélgetni. Nekem nagyon jól esett és rengeteg emlék a felszínre jött. Megbeszéltünk több időpontot is. Titokban találkozgatok vele de csak teljesen nyilvános helyen. Mindig beszélgetünk egy kicsit és megiszunk egy kávét. Nagyon úgy érzem, hogy újra beleszerettem de a feleségemet nem akarom cserbenhagyni mert őt is szeretem. Egy jó barátom ajánlotta ezt az oldalt mert itt beszélhetek olyanokkal akik hasonló helyzetben vannak. Várom mindenkinek a véleményét akár olyat aki hasonló cipőben jár akár olyat akinek van valami véleménye vagy tanácsa. Annyira kérlek titeket, hogy ne mondjátok azt ,hogy megcsalom a feleségem meg stb. Mert ez nem igaz.2015. szept. 14. 04:46
11/13 veterán vas válasza:
Úgy tűnik, tényleg a tanulás rovására ment ez a gyerek-szerelem, mert a matek itt-ott sántít a történetben.
20 éves voltál amikor költözött el a leányzó, majd eltelt 6 év, amíg kiheverted. Aztán 25 évesen kezdtél párt keresni. Szóval, van mínusz egy év a történetbe, úgy hogy még a gimnázium többi évéről nem is beszéltünk.
Aztán: 28 évesen megismerted a feleséged, és 2 év múlva az összeköltöztetek. Eddig 30. Már 2 éve vagy nős,az annyi mint 32. Az elején azt írtad, hogy 35. Na itt meg 3 év mínusz. Háááát...... ;)
13/13 anonim válasza:
8-as , sok ilyen este van, ahol a régi szerelem visszatérése miatt válnak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!