Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha nem becéz a párod, és te őt igen? Hogy kezdjem el?
Eddig volt egy 5 éves kapcsolatom, utána egy 3 éves, de én sosem becéztem egyik barátomat sem. Ők becéztek engem, és imádtam.
Viszont anyukámat, apukámat se szólítom sehogy, csak ránézek és szólok neki. Kiskoromban volt egy törés pontosan 4 évesen, azóta nem tudom ezeket mondani, és a becézés sem áll a számra :( pedig olyan jó lenne azt mondani, hogy Szeretlek Szivem :(
23 éves lány vagyok, és nem tudom ezt hogyan kezeljem, és hogy kezdjem el hírtelen használni.
Valaki hasonló helyzetben?
És akkor a barátodhoz is úgy szólsz, hogy hé te?!
A szüleidnél se nagyon tudom elképzelni ezt a helyzetet..Gondolom nem mindig néznek rád, vagy nem egyértelmű, hogy kihez szólsz, mert mindketten ott vannak.
Egyébként szerintem nem baj, én sem nagyon szoktam becézgetni, csak néha, ha épp úgy esik a számra. A szivemet pedig ő kifejezetten utálja.
Ezzel szemben ő folyton, még a keresztnevemre is ad egy -ka képzőt (ezutóbbi imádom :))
Na mindegy, szóval őt nem zavarja.
Becézgetés alatt pedig a szivem, drágám és társait értem. A keresztnevén szólítom, illetve annak becézett változatát használom, amivel megismertem és amin mindenki más is szólítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!