Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segítene? Legalább egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene? Legalább egy jó szóval.

Figyelt kérdés
Röviden: olyasvalakiért vagyok oda, aki ezt nem viszonozza. Már másfél éve tart a dolog és már odáig jutottam el, hogy gyűlölöm magam, legszívesebben felvágnám az ereimet vagy valami. Csak úgy tudok elaludni, ha leiszom magam; ha ébren vagyok állandóan gyötör a gondolat, hogy mikor hív, miért nem keres? Persze tudom, hogy nem fog keresni, de azért a szívem mélyén mindig van egy kis remény.
2015. szept. 14. 00:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azért nincs esély, mert barátja van?
2015. szept. 14. 00:50
 2/18 anonim ***** válasza:

egyáltalán tud az érzelmeidről, vagy csak magad emészted?

ha nem érdekled, lépj túl rajta, mert teljesen tönkre fogod tenni magad.. az ivás nem megoldás, keress valami jobbat.

2015. szept. 14. 00:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Gondolom tudja, mert nem buta nő. Én sose mondtam neki Már semmi sem köt le, csak róla beszélek mindenkinek (értsd. az a pár ember aki még kíváncsi rám). Az iváson kívül már csak az jelentene megoldást, ha végre meghalhatnék.
2015. szept. 14. 00:55
 4/18 opened paradise ***** válasza:
100%
Töröld ki a számát,tiltsd le,felejtsd el,vegyél egy hidegzuhanyt és keress mást.
2015. szept. 14. 00:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent nem tudsz tenni, csak megszakítani vele minden kapcsolatot. Amíg látod, róla beszélsz, hallasz felőle, addig nem leszel túl rajta.

Tudom, hogy ez nagyon nehéz, de csak magadnak nehezíted, ha nem próbálod meg igazán elfelejteni. Az idő majd segít, bármekkora sablon is ez.

Kitartást neked! :(

2015. szept. 14. 00:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az egésznek része csak az lehet, ki szíve részévé tettet az egészet." - Eötvös József

Arra gondoltál már, hogy amóta őrá gondolsz, hány lánynak tetszhettél már meg? S mennyi, de mennyi boldog percet eltölthettél volna mással? - csak ennyit mondok Neked.

2015. szept. 14. 01:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató, kedves szavakat! Az sajnos nem kivitelezhető, hogy ne halljak róla/ne lássam, mert egyelőre egy helyen dolgozunk. Kedves Utolsó válaszadó: ebbe még nem gondoltam bele, de igazából én sosem tetszettem senkinek, szóval nem releváns a kérdés.
2015. szept. 14. 01:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Csak az idő gyógyít, de ahhoz találkoznotok sem szabad! Volt kolléganőmmel 1 évet dolgoztunk együtt, szintén megszerettem. A légkör és környezetváltozás után másfél évig egyfolytában rá gondoltam, pedig 300 km-re van tőlem. Már nem gondolok rá annyit! A lényeg, hogy a te érdekedben próbáld minél előbb elfelejteni. Olyan vonat után ne fuss ami nem áll meg! Legyen önbecsülésed!
2015. szept. 14. 01:27
 9/18 anonim ***** válasza:

Miert nem mondod el neki mit erzel? Ha elutasit akkpr hidd el a szived elengedi majd. Nalam is volt ilyen hogy 1,5 evig rajongtam es a vegen Elkuldtem a sracot a pokolba. Azota Lett baratom aki szeret es megbecsul lassan 3,5 eve leszunk egyutt.

Szedd ossze magad!

18/L

2015. szept. 14. 01:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne hisztizz...
2015. szept. 14. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!