Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg akkor jön amikor nem vagyunk rá felkészülve?
Figyelt kérdés
Nekem kétszer lett volna lehetőségem "komoly" kapcsolatra de mind a kétszer olyan élethelyzetben voltam h nem akartam vagy nem mertem kapcsolatba lépni az illetővel, amikor nem mertem mert gyakorlaton voltam egy cégnél és a kollégám lett volna azt a mai napig bánom, mikor ráeszméltem mit hagytam ki már késő volt. Persze adódtak komolytalan lehetőségek is azokat nem bánom h kihagytam, de már 25 éves vagyok és az eredmény hogy sosem volt pasim. Mert amikor minden gond a nyakamba szakad, családi tanulmányi, vagy anyagi/munka stb. és nem fér bele az életembe senki, sajnos, na pont akkor jön valaki akit persze még ha fáj is elküldök/elüldözök, mert nem érek rá, nincs rá időm vagy épp kedvem, mire lenne meg már késő régen...szóval mikor meg keresem, mert ráérek, kedvem is lenne pasizni, nincs olyan ember a környezetemben aki vonz is és még kedvelem is, ha meg van őt pont én nem érdeklem. De ha így megy örökre egyedül maradok...:(2015. szept. 13. 20:19
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez rossz gondolkodás.Ha a szerelem kopogtat az ajtódon akkor nem szabad azt mondani,hogy most nem alkalmas.Nem lehetsz ennyire racionális,ki tudja mikor lesz következő alkalom vagy lesz-e egyáltalán.A szerelemnek minden esetben ajtót kell nyitni,ez nem lehet kérdés.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen félsz a kapcsolatoktól, még ha elvben vágysz is rá...
Ha valakiről el tudom képzelni, hogy megosztanám vele az életem, akkor teremtek neki helyet benne, nem keresek kifogásokat!
3/3 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy ha akarsz, akkor lesz valaki, ha meg nem, akkor nem. Meg kell ragadni a lehetőséget, ha valaki megfog, és ráadásul még kölcsönös is a dolog akkor randizni, ismerkedni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!