Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket írjak a zsetonokra?
Figyelt kérdés
Évfordulóra gondoltam készítek saját kezűleg egy kis zsákocskába feliratokkal ellátott kis zsetonokat. Olyanokat szeretnék rá ,amik nem sablonosak túlságosak,hanem ami kicsit frappánsabb,bármilyen ötletet szívesen várok :) 24 évesek vagyunk2015. szept. 13. 17:24
1/4 anonim válasza:
Olyan dolgokat, amiket általában nem csinálsz szívesen, pedig ő örülne neki.
2/4 anonim válasza:
Te ismered... én olyanoknak örülnék, ami RÓLAM szól, nem általános, átlagos dolgoknak, hanem kizárólag a kettőnk kapcsolatában értelmezhető.
3/4 anonim válasza:
És ő is örülni fog ennek? Mondjuk minden kreativitás és ötlet hiányában 18 évesen még elmegy ez, de 24 évesen..
4/4 anonim válasza:
Szerintem se valami jó ötlet ez. Inkább vegyél neki valami praktikusabb ajándékot, biztosan volt valami az utóbbi időkben, amiről megjegyezte, hogy örülne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!