Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyáva vagyok? És hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyáva vagyok? És hülye? Nemtudom mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Gyáva vagyok? És hülye? Minden reggel munkába menet látom őt! Teljesen odáig vagyok érte, és vissza. Korosztályban stimmelünk, és szerintem külsőleg is. És nagyon úgy érzem, belsőleg is! Van pasija. Sajnos minden reggel vele szállnak fel. A pasi tpikus, folyamatosan olelgeti és mászik rá. Látható hogy neki nem tetszik, mégis vele van. A lényeg hogy nemtudom mit kellene tennem, még a nevét sem tudom. A durva, hogy nekem is van barátnőm.28f
2015. szept. 8. 10:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mindig ott lesz, mert félti a pináját
2015. szept. 8. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
mármint a barátja
2015. szept. 8. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Inkább csak hülye. Csak idealizálod a lányt, mert nem ismered, belevetíted az idealizált nőképedet. Jól gondold meg, hogy eldobnál-e egy kapcsolatot egy illúzióért.

Amúgy meg mit keresel a barátnőd mellett, ha valaki másért vagy oda, te lárva?

2015. szept. 8. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is ismered valójában ezt a lányt, csak felruháztad a képzeletedben élő képpel. Lehet, hogy ha tényleg ismernéd, nem is lenne vonzó számodra. Nem is beszéltetek még. Ráadásul neked is van barátnőd.
2015. szept. 8. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi a lány foglalkozása?

Mi a hobbija, mivel tölti szívesen a szabadidejét?

Mik a tervei az életben?

Milyen körülmények között él?

Milyen az ágyban?

Milyen a kapcsolata a családjával?

Kik a barátai?

Mik a hibái?

Milyen szempontok alapján választ társat?

Ha legalább ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni, akkor ismered annyira, hogy elmondhasd, hozzád való, vagy sem... és ez még mindig csak egy nagyon minimális alap egy kapcsolathoz, mert utána még van néhány millió súrlódási pont...

Ha a fenti kérdésekre nem tudsz válaszolni, akkor idealizálod, és 99,9%-os eséllyel nem olyan, mint amilyennek elképzelted.

2015. szept. 8. 13:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2015. szept. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!