Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrjem el ezt a barátomtól? 19/l 20/f
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, de sokszor fordult már elő velem, hogy hazudott. Kezdjük ott hogy féltékeny típus vagyok, ő pedig ezt ugy oldja meg, hogy nem mondja el nekem hogy találkozik egy lánnyal, a haverokat használja alibiként. Nagyon rosszul esik, sok ilyet elnéztem már neki, de folyton új lehetőséget talál a hazudozásra. Az is a baj, hogy sokszor megígér valamit es aztán véletlen elfelejti, hogy ő ilyet nem mondott. Nem tudom már mit tegyek. Én még soha nem hazudtam neki.2015. szept. 3. 17:00
11/13 anonim válasza:
Neked alacsony az önbizalmad, a párod pedig konfliktuskerülő, ami szintén nagyon-nagyon rossz tulajdonság. Beszélj vele, és próbáljatok mindketten változtatni. Te visszafogod a féltékenységet, ő pedig mindig őszinte lesz hozzád. Azért nem elég, ha te változtatsz, mert ha rögzül a párod viselkedése, mindenben a szemedbe fog hazudni, csak hogy jobban jöjjön ki a helyzetből.
12/13 opened paradise válasza:
Nálam az első hazugság után elillan a bizalom.
Akkor még nem küldöm el,de ezt nem rejtem véka alá.
Te viszont neki már többször is mondtad,hogy neked ez így nem jó és mégis csinálja,úgyhogy nem értem miért vagy még vele...
13/13 A kérdező kommentje:
Mondhatjátok nekem itt a Menj pszichológushoz dolgaitokat, alapbol ilyen vagyok, változni meg amennyire tudok én már változtattam.
2015. szept. 3. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!