Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 2015-ös évben mi volt a legpozitívabb és a legnegatívabb döntésetek, lépésetek a szeretett nő/férfi felé?
Mert még emlékszel rá,hogy milyen volt mikor megismerted,sőt,általában azok az emlékek erősebbek...sajnos...
De nyilván okkal lett vége.
És ilyenkor arra kell gondolni.
Naná, hogy okkal lett vége.:) A legrosszabb, hogy igen, tudom. Tudom azt, hogy korántsem úgy szeretem, ahogy azelőtt, meg ahogy kellene egy kapcsolathoz. Azt is tudom, hogy ő sem szeret ennyire. ENNEK ellenére, hogy TUDOM ezeket a dolgokat, mégis ott motoszkál valami bennem, hogy "de mégis, olyan jó volt, akkor miért ne menne..?".
Na, de ezt a kérdést most kivételesen nem azért tettem fel, hogy a saját bánatom sírjam el, csak kíváncsi voltam, mindenkinél ilyesmikről van-e szó. Most meg megnézem az Amerika kapitány második részét, hogy letudjam a Marvel filmeket lassan, sorjában és eggyel több emberi rétegben számítsak "kultúrembernek".
Pozitív: Elfogadtam, hogy vége, túltettem magam a szakításon.
Negatív: Még mindig sokszor jut eszembe, és félek, nem fogok már ennyire senkit szeretni.
Én egyedülálló vagyok, de van egy lány barátom, akivel elég sokat beszélgetek. Bár ő nem a szeretett nő, most vele példálózok.
Pozitív: Szinte minden témában megtaláljuk a közös hangot, és tök jól kivesézzük.
Negatív: Ha valamiben nem értünk egyet, akkor viszont egy hatalmas szakadék van közöttünk. :D
Szeretett nő?
Ne viccelj, ezek nem érdemlik azt meg.
Köszi a válaszokat!
Megjegyzem igen, a szeretett nő/férfi alatt nem csak a beteljesült párkapcsolatokat és nem is csak szerelmet értettem, ebbe beletartozhat részemről egy jó barátot is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!