Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm összejött azzal, akibe már régen szerelmes voltam, mit tegyek?
Már kiskorunktól kezdve legjobb barátnők voltunk, egy egyetemre is jöttünk. Ide jár az a srác is, akibe már gimis korom óta szerelmes voltam. Ezt persze tudta a legjobb barátnőm is, mindig segített nekem, tanácsolt, biztatott :) Most nyáron viszont nem láttuk egy ideig egymást, és csak facebookon láttam, hogy összejöttek...Nem lájkoltam meg semmi, úgy teszek, mintha nem is láttam volna.
De...én ezt nem értem. Hogy tehetett ilyet?! Azt mondta, neki nem tetszik! Hazudott...legjobb barátnőm volt. Erről az jut eszembe, amikor a volt osztályfőnököm férjét ellopta a legjobb barátnője, ráadásul egy munkahelyen is dolgoznak és mindenki tudja.
Hogy tehet bárki is ilyet? Én nem csaptam be őt, mindig számíthatott rám!
Tegyek úgy továbbra is, mintha nem láttam volna? De ez a kislányos magatartás nem felnőtthöz méltó (mondjuk az sem, amit ő csinált). Mit tegyek?
21/L
Ugyanilyen helyzetben voltam.
Én szimplán nem szóltam a lányhoz. Bár benne legalább volt annyi, hogy szólt, "bocsi, a srácot választom a barátságunk helyett". 2 hét után szakítottak... Vagyis a srác dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!