Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vigyek a barátomnak ajándékba?
Figyelt kérdés
Én (22) és a lengyel párom (29) Németországban élünk. Most egyedül töltök 2 hetet Magyarországon és szeretnék neki ajándékba vinni valamit. Vettem pirospaprikát, pick szalámit és nápolyit, de nem szeretnék csak élelmiszert vinni. Ő is mindig több mindent hoz nekem Lengyelországból.2015. aug. 28. 06:59
1/1 anonim válasza:
Te ismered őt legjobban, mi érdekli, mi hiányozhat neki.
Szerintem a nápolyi nem jó ötlet (semmi egyedi vagy magyaros nincs benne), és a pirospaprika sem (aki nem készít magyar ételeket, az nem tudja jól használni). Inkább valami olyan csemegét vigyél, amit máshol nem kapni és nem kell vele bonyolult használati utasítás - a szalámi jó lehet, ha szereti az ilyesmit.
- Gyújt valamit? Akkor azt vigyél neki (ha mondjuk régi pénzeket, akkor néhány régi magyar pénzt).
- Szereti a népzenét? Akkor állíts össze neki vmi csűrdöngölős keveréket. Stb.
Végső esetben, ha semmi nem jut eszedbe, írhatsz neki és megkérdezheted, hogy szeretne-e valamit innen.
Szerintem az a fontos, hogy kifejezd, gondoltál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!