Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem keres a lány 1-2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem keres a lány 1-2 hétig, örültok, hogy nem akaszkodik rátok, vagy azt hiszitek, nem erdeklitek?

Figyelt kérdés
Bocsánat az ékezetek miatt, telórol vagyok.
2015. aug. 24. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem hiszem, hanem TUDOM, hogy nem érdeklem. Ha egy lány tényleg akar valamit, nem bírja ki egy hétig, hogy ne keresse a kiszemeltjét.
2015. aug. 24. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:
Utóbbi.
2015. aug. 24. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:

11 Ez se igaz.

Látszik hogy csak majmokkal vagytok körülvéve. Akik tapadni tudnak mint a Tixo egy him-neműre.Máshoz se értenek. Főleg ahhoz nem, hogy nők legyenek.

Sokszor döbbenten hallgattam, némely nőtől akik azt mondták, hogy nincsenek valódi férfiak manapság, és tényleg igazuk van, mert lassan úgy viselkedtek ti Gyikes fazonok mint a kislányok.De nem úgy mint egy férfi. aki tudja, hogy kell udvarolni, hogy kell telefonálni egy nőnek, és mi az ami után már a nő hívja.

2015. aug. 24. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
11+ Egy erős akaratú nő kibírja. Többet is.
2015. aug. 24. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Magyarán nem tekintjük egymást egyenlő partnernek. Nem igen foglalkoznék vele. Én elvárom a nőtö is, hogy legalább annyi erőfeszítést tegyen a kapcsolatért, mint amennyit én beleteszek. Ha ez nincs meg, akkor részemről kapcsolat sincs.
2015. aug. 24. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
#13 Udvarolni? Nektek? Muhahaha.
2015. aug. 24. 18:53
 17/22 anonim ***** válasza:
16 Akkor maradj a Tixo-knál. Végül is minden ember a maga szintjének megfelelőhöz ragaszkodik.
2015. aug. 24. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez így van, de sajnos ritka az olyan lány, aki megközelítené a szintemet (belsőre). Ezzel nem magamat fényezem, inkább a magyar lányok szintjét minősítem.
2015. aug. 24. 19:30
 19/22 anonim ***** válasza:
18 Ezt már hiába írod, az első reakciód volt a valós.
2015. aug. 24. 19:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ellentmondana az első reakciómnak.
2015. aug. 24. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!