Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az mennyire gyakori, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gyakori, hogy valaki nem jon be nektek elsore, de megismeritek es beleszerettek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez nálam sokszor így szokott jönni, persze nem jelzem azt, hogy nem jön be a másik. Eddig valahogy nehezen hitte el másik fél, ezek szerint kemény önértékelései gondjai lehetnek.
2015. aug. 23. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha nőről van szó, ne reménykedj, náluk az első pillanatban eldől, hogy van-e esélyed. Férfiaknál viszont gyakori az ilyesmi, velem is előfordult már, mert nekünk a személyiség is számít.
2015. aug. 23. 09:04
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem igaz,hogy nőknél nincs ilyen. Én is nő vagyok és mostani párom bizony elsőre nem jött be nekem egyáltalán. Eddig ez a legjobb párkapcsolatom és, ahogy megismertem belsőre úgy lett egyre vonzóbb külsőre is. :)

Ma már nem értem mi nem tetszett benne. :D

2015. aug. 23. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Nekem se jött elsőre, furán néztem rá mikor leszólított. Ő közvetlen, barátságos típus, én meg távolságtartó. Csak pislogtam, mikor odajött hozzám trécselni, mert nem nagyon nyitok idegenek dumálására, de ez érthető szerintem. Most meg totál belezúgtam. :)
2015. aug. 23. 10:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőknél gyakori, nálam is így volt szinte minden barátomnál. Egyik sem jött be elsőre valamiért.

Férfiaknál viszont ritka. Nekik is számít a belső, de ha külsőre nem jössz be, ritka az, aki figyelembe vesz.

2015. aug. 23. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálam ez egy nagyon jellemző jellemvonás: sokszor van úgy, hogy nem jön be külsőre az egyén, viszont az emberi tulajdonságai miatt nagyon szimpi tud lenni és simán bele tudok szeretni egy ilyen emberbe. tehát én többre értékelem a belsőt, mint a külsőt.
2015. aug. 23. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
:) Szerintem simán megtörténhet. Nekem volt egy fiú akivel találkoztam, első egymásra tekintésnél mindketten éreztünk valamit, aztán este már találkoztunk és minden ment magától. Mondhatni, napról napra jobban beleestem. És igen van szerelem első látásra. Ez biztos!!!!! egyébként ezzel a fiúval 3 éve együtt vagyunk :)
2015. aug. 23. 12:51
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

"Ha nőről van szó, ne reménykedj, náluk az első pillanatban eldől, hogy van-e esélyed. Férfiaknál viszont gyakori az ilyesmi, velem is előfordult már, mert nekünk a személyiség is számít."

+1

Hiába próbálják itt bizonygatni az ellenkezőjét, a valóság más képet mutat. Persze szökőévenként van 1-1 kivétel, de ez elhanyagolható. A férfiak jóval kevésbé várják el a tökéleteset - már csak azért sem, mert a legtöbbjüknek esélye sem lenne megkapni -, nyilván egy nagyon kis réteget leszámítva. Mivel a nők válogathatnak - még a teljesen átlagosak is -, ezért mindig a "jobbakból", "szebbekből", tehetősebbekből kerül majd ki a szerencsés, a belsőt meg feltolhatják maguknak azok, akik az előző tulajdonságokból nincsenek topon.

2015. aug. 23. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:

8-aska, nyilván az én hsz-emre reagáltál. Nem bizonygatok én semmit.

Én csak a saját tapasztalataimat írom le. Amit valóban a saját bőrömön tapasztaltam és amit látok. Ezért felesleges vitázni erről, hiszen bárki bármit írhat itt, attól azok amiket a valóságban megtapasztaltam, nem fognak változni.

2015. aug. 23. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, hogy itt először egyik lánynak sem jött be külsőre a barátja, de később beleszeretett, csak az a baj, hogy az életben nem ezt lehet tapasztalni :) Ott az van, hogy ha nem jön be az ember külsőre, akkor lehet akármilyen személyisége. Most majd jönnek a kamu példa sztorik, hogy nekem se helyes a barátom, meg annyi ronda fiút látok barátnővel stb.
2015. aug. 23. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!