Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ti nagyon jóképű férfiak lennétek, a nők álma, bárkit megszerethetnétek, melyik utat választanátok?
1. Minél több nővel szexelnétek és nem horgonyoznátok le senki mellett, csak egyéjszakás hódításaid lennének.
2. Csak sodródnátok az árral, ismerkedtek egyszerre több csajjal és aki csak arra jó, azt megdugjátok, aki megfog a személyiségével, azzal összejönnétek.
3. Kizárólag komoly kapcsolat érdekelne, nem feküdnél le fűvel-fával és kutatnád a rádtapadt potenciális nők közül azt, aki a leggyönyörűbb és a legjobb személyiségű, keresnéd a legjobb barátnő- vagy feleséganyagot.
4. Nem érdekelnének a nők, maximum csak szórakoznál velük, szédítened, hitegetnéd őket és ha meguntad őket csak úgy kilépsz az életükből.
Ha a bosszú és az ösztöneim vezérelnének, kihasználnám az összes rám tapadó szutykot, majd elhajítanám őket, mint egy széthasznált, koszos, büdös felmosórongyot. Csakhogy nem ezek vezérelnek; habár megfordulna a fejemben, hogy milyen lenne, ha fordulna a kocka, és én lennék felül, mégse merném megtenni, ehhez kéne némi kurázsi.
Szóval ugyanúgy élném tovább szerényke életemet, és kíváncsian fürkészném, hogy makulátlan külsővel kifélék, mifélék találnának meg. Nyilván nekem is könnyebb dolgom lenne, mert egy tök ártalmatlan kezdeményezés esetén sem küldenének el a nők a halál f#szára, hanem én lennék nekik az etalon, és valószínűleg a szívük mélyén rám vágynának. Több hónap, vagy akár több év alatt tudnám csak kitapasztalni, hogy melyik nő lenne az egyetlen, aki nem azért szeretne velem összejönni, mert külsőre mindenem tökéletes, hanem amiatt, mert érdekli őt a hobbijaim, elfoglaltságaim, a magánéletem, az érzéseim, a lelkivilágom, az egész lényem, és a többi; ez sajnos a legnehezebb része lenne, mert már ott kimerülne a vonzalmuk következménye, hogy mutogathatnának a barátnőknek, rokonoknak, ismerősöknek. Innentől kezdve akármilyen is lehetnék belsőre, úgyis én lennék számukra a tökéletesség.
11-es, azért ez nagyon elszomorító, hogy manapság ilyenek a csajok.. ilyenek a csajok tényleg?
30N
Az ötödik:
Nem érdekelnek a nők, nem szédítem, nem hitegetem őket, örülök a magányos, szabad életnek. Külsőtől és nemtől függetlenül ezt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!