Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik férfit kellene választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit kellene választanom? (lent)

Figyelt kérdés

Sosem volt kapcsolatom azonban most 2 férfi is próbálkozik nálam.

1. aranyos, nem vonz úgy hogy hű na ő a tökéletes, de arcra helyes, olyan kis kelekótya de jól eldumálunk mindenről sokat beszél, kérdez, viccelődik, néha komolytalannak érzem, gyerekesnek, de nincs benne ami taszítana érdekes mert a

2. olyan pasi akiről mindig is álmodtam, iszonyú jó pasi szerintem viszont ahogy vonz úgy taszít is, (vagyis testre vonz, a személysége meg szerintem megszerethető de lehet idő kell) keveset beszél, kb néha úgy érzem interjúztatom mert többnyire csak válaszol, komolyabb, érettebb, a poénjai viszont erőltetettek, de amellett gondoskodó, törődő, úgy érzem h ő amit mond be is tartja az elsőnél ebben nem vagyok biztos...

Melyiknek adjak esélyt?

24 vagyok az első pasi 26 a második 25 éves ha ez számít...

2015. aug. 19. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
engem, de mindjárt elolvasom )
2015. aug. 19. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha tartalmas és intelligens ember vagy, aki már megtalálta a helyét a világban, tudja merre akar tartani, és mélyebb érzésű vagy, akkor az 2-es.

Ha még kiforratlan, és még magaddal sem vagy tisztában, nagyon keresed önmagad még, akkor az 1-es.

2015. aug. 19. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
majd az idő eldönti melyiket válaszd! Szerintem ne dönts és majd az egyiknél kialakulnak érzelmek! Nah azt válaszd!
2015. aug. 19. 20:07
 4/8 A kérdező kommentje:

de az normális h a 2. ahogy vonz úgy taszít is

mert az 1. nem vonz úgy

vagy az normális h ha meglátom a 2. pasit érzek vmi furit? ez lenne a szerelem? lehet gyerekes vagyok de még sose voltam szerelemes

2015. aug. 19. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:

A 2-esnek egyébként már vannak feléd érzelmei, és nagyon vigyáznod kéne vele, mert egyrészt könnyen megszerethető tipus, másrészt ha beleszeretsz akkor az nem felejthető lesz és sérülhetsz.Nem kicsit.

Az 1-esnek nincsenek feléd mély érzései, csak alkalmi, haverság.Esetleg 1-2 éjszaka és lép tőled.

2015. aug. 19. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Még nem vagy szerelmes, de a 2-es vonz nagyon téged. Ezt hívják kémiának:D Nagyon férfinek látod önmagadhoz:)
2015. aug. 19. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha minkettőben bizonytalan vagy, akkor egyik sem.

Azt kell választani, aki előre visz, és te meg őt.

Az első pasinak mi a monogramja? :)

2015. aug. 19. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Addig egyiket sem, amíg ennyire bizonytalan vagy, várj még egy kicsit.

A 2-eshez vonzódsz, úgyhogy talán ő az esélyesebb, de én ott látom a hibát, hogy nem igazán tudtok felszabadultan beszélgetni, nincs meg igazán a kölcsönös kommunikáció és ez egy hosszútávú kapcsolatban szerintem borzasztóan fontos.

Viszont ez 1-eshez nem vonzódsz, inkább haverként tekintesz rá.

2015. aug. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!