Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom nem ad nyelves csókot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem ad nyelves csókot?

Figyelt kérdés
Négy hónapja vagyunk együtt, és nem adott még nyelves csókot. Csak sima szájrapuszit. Az első két hónapban vártam, hogy adjon, és én ezért nem tettem meg, utána meg féltem attól, hogy hogyan reagál, mert ezek szerint nem tudja hogy létezik ez a fajta csók is. Én vagyok az első barátnője, aki komolyabb. Ezek után pedig már késő lenne megtenni. Mit tegyek? Fiúk, ti hogy reagálnátok? Fontos, nem akarom elveszíteni őt.
2015. aug. 17. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Számomra a nyelves csók nélküli közelség olyan, mint zokniban lábat mosni. Nem sok értelme van. :) Mondd meg neki, hogy vágysz nyelves csókra is, aztán tedd meg, de ne lepd meg, mert lehet furának fogja tartani, ha még nem ismeri. Bár érdekes ezt nem ismerni manapság...
2015. aug. 17. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
A srác valószínűleg még szűz! (=lúzer -> LAPÁT!) Ha erre rájönnek a barinőid hetekig rajtad fognak röhögni suliban.
2015. aug. 17. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
2X egy hülye vagy! Nekem a csajom nem is tudta h az vagyok 2 hónap múlva mondtam el neki..mikor már túl voltunk rajta!
2015. aug. 17. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 akart lenni
2015. aug. 17. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:
és hogy indítsam? Mármint, úgy hogy ne lepjem meg... :D
2015. aug. 17. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én utálom a nyelves csókot, és a csókot egyáltalán.
2015. aug. 17. 19:49
 7/9 MolotovPunk ***** válasza:

Pedig a nyelves csók nagyon finom dolog. :)

Ha valakit pedig igazán szeretek és járok vele,akkor már 1 hét után úgy csókolom.

Szerintem próbáld te úgy megcsókolni a párodat.

2015. aug. 17. 20:03
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Kérj meg valakit hogy nyelvezzen le jól,aztán hagyd a pébe a pali madaradat
2015. aug. 17. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon nehéz ügy... elhiszem, hogy ciki rávezetni, de nincs más választásod. Valószínűleg nem is tudja, hogy kéne... Olyan nincs, hogy késő megtenni, nyugodtan jelezheted, hogy neked másmilyen csókra is van igényed.

Fontos kérdés, hogy szex van-e köztetek... mert nálunk például ez volt, hogy a barátom eleinte nem adott nyelves csókot, és nem értettem, hogy miért... aztán rájöttem, hogy nála ez a szexhez tartozik, ugyanis túlságosan beindul tőle, és ha nincs folytatási lehetőség, akkor inkább nincs nyelves csók se. Szex közben viszont nagyon is szenvedélyes csókokat váltunk!

2015. aug. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!