Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám olyan helyzetbe magam, hogy megfogjam a barátom nemiszervét, de ne tudja hogy meg akartam fogni, csak véletlennek látszódjon?
Én sem értem ezzel mi lenne a gond és miért pont véletlenül?.. Szerintem simán rámarkolhatsz, hisz a barátod szereted és bármikor hozzáérhetsz, nem kell véletlennek tűnnie. Attól még nem leszel rossz a szemében, ha néha te is kezdeményezel, lehet még örülne is neki.
Ebből én sem szoktam nagy ügyet csinálni, van, hogy olyan kedvem van, simán megfogom, rámarkolok, még ha nem is lesz folytatás, csak jól esik és szeretek hozzáérni, persze nem csak ott. Szoktunk néha így is incselkedni és van, mikor ennyinél nem állunk meg. Nagyon jók a spontán dolgok.
N
Nem hiszem el, hogy agyilag nem vagytok elég érettek 21 évesként, kapcsolatban, nemi életet élve ahhoz, hogy egymás kifejezésére juttassátok, hogy szeretkezni akartok.....
Miféle kommunikáció van köztetek? Ha a párod rántott húst akar ebédelni, hozzádvágja a húsklopfolót, ahelyett, hogy megkérne, hogy azt készíts?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!