Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem még mindig? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lassan már 4 éve vagyok szerelmes ugyanabba az emberbe. Nem volt közöttünk semmi, még fizikai kontaktus sem. Nem értem hozzá, se ő hozzám, de mégis érzem ezt a vibrálást közöttünk. Egy párszor már tudtomra adta, hogy nagyon fontos vagyok neki és egyszer megbántottam és azt mondta, hogy összetört benne valami. Mikor látjuk egymást mindig rámnéz és miután elmentem mellette visszanéztem és észrevettem, hogy engem bámul. Amikor alkalma van rá próbál féltékennyé tenni. Mit csináljak?2015. aug. 15. 13:20
1/1 Doiszka109 válasza:
Nekem ugyan ez van... Lassan sőt már 3 éve fülig szerelmes vagyok belé és amikor én egy másik fiúval jártam akkor kitalált például olyanokat hogy ő jár valakivel,persze csak blöff... Erre én is próbáltam vissza vágni és féltékenynyé tenni, és sikerült is... Azóta már nem járunk mert szerintem mást szeret de még most is van köztünk vmi... Amit te mondtál..... Erre a kérdésre a válaszom az hogy próbáld meg te is egy kicsit féltékenynyé tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!