Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmúlik a szenvedély nincs mit tenni?
30 éves pasi vagyok, 5 éves párkapcsolatban élek egy lánnyal. Ebből már 4 év együttélés. Olyan lánnyal ismerkedtem meg 2010-ben, aki tetszett, megviselt volna, ha akkor nem jön össze. Már régebben éreztem, hogy már annyira nem vonz, és kevésbé szeretek Vele szeretkezni, viszont, amikor összebújunk minden jól sül el. Még most 5 év után is jól kielégítjük egymást. A másik az, hogy egy a lány nem pusztán a párom, hanem egy jó barát is, értem ezalatt, hogy mindent meg tudunk beszélgetni, filozófálgatunk, nagyon okos teremtés. A lakást is írtó pedánsan rendbe tartja, a főztjeiről nem is beszélve.
Kérdésem az, hogy mivel rutintalan vagyok párkapcsolat terén, ez normális, vagy ilyenkor kell szakítani? Minden barát azt mondja, hogy "hülye vagy, ez így szokott lenni, örülj neki, hogy meg nem gyűlölitek egymást". Apám annyit mondott erre, hogy "Anyáddal a születésed oda már csak évi kétszer vagyunk együtt, (35 évesek voltak), minket a nagy szeretet tart össze"
Mégis mit kellene tennem? Ha összejövök olyan lánnyal, akinek még szebb testrészei vannak, ugyanez lesz, vagy ugyanígy elkopik minden? Vagy, ha minden tökéletes egy nőn, ami nekem nagyon tetszik, akkor sokkal tovább tart a szenvedély?
Várom a válaszokat!
Újítsatok minden téren, beszélgess vele, hogy szeretnéd kicsit felfrissíteni a kapcsolatotokat, mert nagyon fontos számodra.
És mondjuk egyszer te is kitakaríthatnál, vagy főzhetnél... te férfiállat....
Mi ugyanígy vagyunk (6 éve élünk együtt). Kicsit megkoptak az érzések, amit szerencsére felismertünk és próbálunk tenni a kapcsolatért. Azt javaslom bármi aggodalmad felmerül vagy kételkedsz, azt mimdenképp beszéljétek át. Ha elsiklassz felette később már nehezen helyrehozható. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és ugyebár megszerezni könnyebb bárkit mint megtartani. Pontosan azért mert minden egyes nap kell tenni valamit a kapcsolatért. Ha emiatt szakítanánk, akkor lehetünk mi bárkivel az nem lesz hosszútávú.
25/N
Annak ellenére,hogy átérzem a problémádat maximálisan egyetértek az 5-ös válaszolóval.
Lehet,hogy találnál olyan lányt,lányokat akiknek"szebb testrészei vannak" de Társat nem biztos!
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!