Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félévfordulóra milyen ajándékot vegyek a barátnőmnek?
Azt hiszem ennyi elég. Azért mégis csak egy "félévfordulóról" van szó. Már az is nevetséges, hogy ezt ünnepelni kell. Persze világos, a mai világban nincsenek már évekig tartó kapcsolatok, szóval ahhoz képest valóban teljesítmény.
Na mindegy, az én barátnőim aminek kivétel nélkül mind örültek az a csokoládé. :D
Szerintem ez eleg :) mi csak egy kis videot csinaltunk mikor feleve egyutt voltunk
voltunk. :)
18/L
Jó, de ő is csinálja hétvége óta, amit kapok majd, szóval akkor én se akarom csak virággal elintézni, azt amúgy is szoktam néha venni, legutóbb kb másfél hete. :D De azt hiszem, akkor ennyi elég lesz, a plüss és a gravíroztatott szerelmes lakat, amit majd együtt kattintunk fel oda, ahol először találkoztunk. :D
Első: nem igazán értem a logikát a félévnyi kapcsolat megünneplése, és a kapcsolat komolysága-nem komolysága között. 22 évesek vagyunk, és nem volt egyikünknek se kapcsolata ezelőtt. Szerintem ha olyan komolytalan lenne a kapcsolatunk, akkor épp az, hogy nem érdekelne, hogy fél éve együtt vagyunk.
Figyelj, ennyi éppen elég. Nem kell túlzásokba sem esni, biztosra veszem, hogy nagyon oda lesz ezekért!:)
Személy szerint engem csokival, egy szál virággal, egy közös képpel és egy együtt töltött nappal/estével lehet levenni a lábamról. Ezeknek mindig nagyon tudok örülni, megunhatatlan 'ajándékok'.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!