Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fura dolgokat miért ír nekem az a srác, aki szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Ha mást nem, akkor használj ki! Használj fel! Legyek az élettel teli gazdatested. Szívd a vérem. Rágd a húsom. Elősködj rajtam, mint egy parazita. Én csak azt akarom, hogy a tied legyek! Vedd a vérem, a húsom, a lelkem, az elmém. Legyek én a táptalajod. Csak vegyél el belőlem - mindent, amit adhatok. Az sem baj, ha közben megölsz. Én élvezni fogom.2015. aug. 1. 21:03
2/8 TallandThin Boy válasza:
Meg van kerrenve szegény.
3/8 anonim válasza:
Magányos. Ha már normális kapcsolatot képtelen kialakítani, rimánkodik bármiért, amire érdemes emlékezni. Lefordítom: használj ki még az is jobb nekem, mint egyedül a jobb kezemmel unatkozni otthon. Szánalmas.
5/8 anonim válasza:
ez nem romantika emberek...ez elmebetegség!
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Kicsit szubmisszív ugyan, de tele van rajongással. Jó lehet annak, akit ennyire szeretnek.
Vagy mégsem, mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.
8/8 Titusztitusz válasza:
Az ilyen illető minden jel szerint elmebeteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!