Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes-e küzdeni valakiért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e küzdeni valakiért, és ha igen, meddig?

Figyelt kérdés
Érett emberek segítségét kérem, fiatal lány vagyok. Nem tudom, mit tegyek, bonyolult szituációba lavíroztuk magunkat. Olyan idősebb nő/férfi véleményére számítok, aki talán bölcsebben meg tudja ítélni a helyzetemet, mint én magam. Köszönöm annak, aki segítene.
2015. aug. 1. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akiért küzdeni kell, azért már felesleges bármit is tenni szerintem. Főleg ha te fiatal lány vagy. Találj inkább magad mellé valakit, akinél nem kell megküzdened azért, hogy helyt kaphass az életében!

30 éves 2 gyerekes anya

2015. aug. 1. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmiképp, akkor már megette a fene, azt kell, hogy mondjam. Aki menni akar, menjen, menni is fog, ha pedig nem akar jönni, ne jöjjön, nem is fog, ilyen egyszerű.
2015. aug. 1. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem küzdeni felesleges mások szeretetéért, én is hasonló helyzetben vagyok, aki tetszik, megszerettem viszont úgy érzem ha nyitok felé, érdeklődök ő is icipicit közelít majd ha én nem erőltetem az érdeklődést hiába várom ő semmit nem lép, vagyis már kb magammal küzdök hogy lépjek lépjek vagy ne, mert ha én iszonyat sokat lépek felé akkor kapok vissza egy icipici közeledést. Tudom hogy mindig rá vártam hogy nekem ő az igazi, hogy nekem ő a tökéletes férfi, nem csak külsőre hanem gondolkodásra, meg az egész életét tekintve, ahogy a mindennapjait éli már amit látok belőle, meg amennyire ismerem. De mit tehetnék ha ő magától nem közelít felém, érdektelen...érte meg kivel küzdjek saját magammal harcolok.:(
2015. aug. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!