Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan kapcsolat, mint Lily és Marshall-é?
Igen, elég sok ilyen van. Szomorú, hogy a te környezetedben egy ilyen kapcsolatra sincs példa.
Én csak hogy egy példát említsek, hogy lásd, nem a levegőbe beszélek, itt vannak a szüleim. 16 éves koruk óta együtt vannak, 25 éve kezdtek el járni, 20 éves házassági évfordulójuk volt idén. És három gyerek után is kitart a dolog... :D
Látok példákat, csak ott a párok egy idő után nagyon közömbösök egymással, és olvastam valahol, hogy a "nagy szerelem" olyan 1,5 évig.
Marshall nagyjából leírja az ideálom, mármint ilyen mackós az alakja, ami biztonság érzetet ad, de a természete pedig nagyon aranyos, és jószívű.:D Persze tudom, hogy ez egy karakter.
Köszönöm a válaszokat!:)
Hatalmas baromságnak tartom ezt a 1,5 éves dolgot. :) Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, a kérdéshez nem is akartam magunkat példának hozni, még gyerekünk sincsen, de még mindig teljesen odavagyunk egymásért.
Biztos idővel enyhülni fog, most is akadnak hullámvölgyeink, de a szerelmünk még mindig erős és ha épp nem a völgyben vagyunk, akkor szenvedélyesek vagyunk.
A 2 nővéremet látva náluk ugyanez a helyzet.. Ők már 10-15 éve együtt vannak a férjeikkel, és persze látom őket néha veszekedni, nekik is vannak problémáik, ugyanakkor azt is látom hogyan néznek egymásra. Annyira szeretik egymást komolyan mondom, hogy öröm nézni.
Köszönöm a példákat, és gratulálok hozzá.:)
A közelemben a felnőttek közül sokan össze-vissza csalják egymást. A szüleimnél ez nem fordul, de ők idősebbek, és eléggé közömbösek egymással.
Szóval erre valahogy ez ritka.:)
Lily es Marshall vallaljak az egyeniseguket :)
Ellenben sokan elnek ugy parkapcsolatban, hogy onmagukat NEM ismerik, igy nehez vallalni - akit nem ismernek.
Jó lenne...
Főleg úgy,ahogy nekik,hogy egyben haverok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!