Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy utálhatnék meg egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utálhatnék meg egy lányt?

Figyelt kérdés
Tudom,furcsa a kérdés, elmagyarázom: van egy lány az osztályomban,akibe régóta szerelmes vagyok, de már egy éve párkapcsolata van, imádják egymást, (ahogy látom) én meg friendzoneba kerültem. A pasija teljesen más kaliberű mint én, ezért nem nagyon hiszem, hogy lehetne köztünk valami. Néha én írok facebookon rá,néha ő rám,és beszélgetünk,de ez egyre kibírhatatlanabb kezd lenni. El akarom felejteni, hogy valaha tetszett, mivel nem lehet az enyém,mondhatni meg akarom utálni. Hogy tegyem? Írjam össze, mit nem szeretek benne, vagy mi? (de hiszen szinte mindent szeretek benne...)
2015. júl. 28. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Meséld be magadnak hogy durva és valótlan dolgokat szokott mesélni rólad a barátjának..;)
2015. júl. 28. 00:56
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Nehéz így, ha bejönnél neki, azt mondanám költözz össze vele, esetleg házasság, az szokott segíteni.
2015. júl. 28. 01:03
 3/5 Nem mondod :D ***** válasza:

#2. Pont erre gondoltam én is elsőre:)

Kedves kérdező, fedezd fel a rossz tulajdonságait és helyezd azokra a hangsúlyt. Nálam mondjuk nem működött semmi,de egy próbát megér :)

2015. júl. 28. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne hiszem, hogy a megutálás jó ötlet, ugyanis az is nagyon intenzív érzés, úgy mint a szerelem. Akkor tudsz elszakadni tőle, ha teljesen érzelemmentesen tudsz rágondolni. Ehhez pedig idő kell és az, hogy minél kevesebbet foglalkozz vele. Így, hogy osztálytárs, ez nehéz ügy, de legalább a gondolataidat próbáld meg elterelni róla.
2015. júl. 28. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek. Ment a zöld pacsi.
2015. júl. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!