Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy nőben vonzalmat kelteni?
Van egy lány akit már kb 1 éve ismerek,és tök jól elvagyunk,mindig tudunk beszélgetni.Hogyan tudnám azt elérni,hogy ne csak barátok legyünk,anélkül hogy elmondanék neki mindent?
23/f
Fel se vedd kérdező ezeket a bmw-s és pénzes mellédumálásokat, pénzzel még mindig nem lehet szerelmet és boldogságot venni, de ezt sokan úgy sem értik.
Vannak normális lányok, gondolom 1 év alatt sikerült annyira megismerned, hogy tudd nem a pénzre hajt, tehát azt tudom javasolni én is, mint előttem páran. Légy figyelmes, törődj vele, figyelj a részletekre, hogy érezze valóban fontos neked. Hidd el észre fogja venni, hogy komolyan érdeklődsz iránta. Sok sikert! :)
Szerelmet és boldogságot valóban nem, de csajt igen.
Mindenesetre Kérdező, az a csodamódszer engem is érdekelne, ha valóban létezik ilyen.
Esélyes, hogy már a friend zone-ba kerültél. Innen kitörni rohadt nehéz, mert ennek pont az a lényege, hogy ő nem érez irántad semmilyen romantikus vonzalmat, de minden más téren lelki társ és barát vagy neki... Egy férfi mindig köteles nemet mondani a friend zone-ra!
Amikor beszélgetsz vele, akkor mosolyogj, biztasd és érintsd meg. Az érintés a lényeg, ha van esélyed a vonzalomra, akkor egyre jobban igényelni fogja, egyre természetesebb lesz. És éreztesd vele, hogy nem csak barátként vagy a közelében.
Itt egy leírás, hogy hogyan kell kitörni: [link]
Viszont ha csak barátként tekint rád, akkor jobban jársz, ha inkább keresel olyan lányokat, akiknek bejössz.
Szia
Régebben volt egy legjobb barátom aki szerelmes volt belém (ezt csak akkor mondta el mikor már összejöttünk) Tényleg csak úgy gondoltam rá mint a legjobb barátomra, de elkezdett figyelni az apróságokra pl.: mondtam neki, h beütöttem a lábam, és ő kérdezgette, h jól vagyok- e már, fáj-e még, nem lett komoly baj? És ez nagyon jól esett. Meg említettem neki fb-n ,hogy átrendezem a hálószobámat és ő másnap ott állt az ajtó előtt, hogy segítsen. Szóval ilyen kisebb dolgokra odafigyelt és belé szerettem. Azóta együtt vagyunk.
A lényeg, hogy figyelj oda rá!
Sok sikert :D
19. A te párodnak szerencséje volt veled, de láttam már elég sok olyan esetet, és én is megéltem, amikor ez csak oda vezetett, hogy a lány látta, hogy mi van és szépen ki is használta, hogy van valaki, aki megtesz neki mindent. Csak épp egy esélyt nem volt hajlandó adni...
Érezni kell, hogy hol van a határ. Ha pl. a lány elkezd arról beszélni, hogy milyen fiúk jönnek be neki, akkor az friend zone és nem szabad többet azzal a lánnyal foglalkozji. Úgyse lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!