Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ha felhoznám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha felhoznám a barátomnak hogy szakítsunk, jobban értékelne utána?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van már. 2,5 éve vagyunk együtt. Nagyon jól megvoltunk nagyon sokáig, de kb fél éve már teljesen megváltozott minden. Nem is akar velem lenni, mindig egyedül akar lenni, nem érdeklem, nem csinálunk programokat.

Már vagy 2 éve ígérgeti, hogy megkéri a kezem, de eddig nem tette meg, és mostanában azt is mondja, hogy hagyjam békén ezzel, mert őt ez nem érdekli, csak azért mondta, hogy örüljek.

3 hónapja abbahagytam a fog. gátlót, mert én már babát szeretnék, és megmondtam neki, hogy ha ő akar védekezni, akkor jó, de én nem fogok szedni semmit. Azóta se használunk semmit, pedig tudja, hogy így nagy esélye van a terhességnek.

Tegnap nagyon szar napom volt, és nagyon elegem volt mindenből, de meg sem kérdezte hogy mi van velem, fel se hívott este, mert elment a haverjaival valahova. Ma kérdeztem, hogy átjön-e, de azt mondta hogy nem mert "nincs jó kedve és egyedül akar lenni". Az se érdekli, hogy annyira rossz napom volt tegnap, hogy nem aludtam egész éjjel semmit, annyit sírtam, és 3-szor voltam hányni is az éjjel, és ma reggel, mert annyira ideges voltam.

Szerintetek ha felhozom neki, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha szakítanánk, akkor jobban értékelne utána? Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem akarja, hogy szakítsunk, neki minden jó így ahogy van.

Azt akarom, hogy újra foglalkozzon velem. Bármit próbáltam, semmi nem segített. A szexet se élvezem már vele, nekem amúgy is nagyobb igényeim vannak mint neki ilyen téren, de mindig azt mondja, hogy túl fáradt a szexhez, és "ne erőltessem rá magam". Szeretném, ha olyan lenne mint régen, amikor még kezdeményezett a szexben, és nagyon szenvedélye volt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem őt, de így nem vagyok boldog.

2015. júl. 20. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy boldog???

Hagyd ott a p...ba.

2015. júl. 20. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy nem vagyok boldog, szeretem őt. Nagyon is. Vele akarom leélni az életem, senki mást nem tudnék elképzelni magam mellett.
2015. júl. 20. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Juj, de meg fogsz lepődni, kiscsillag. Konkrétan örülni fog, hogy megszabadulhat tőled.
2015. júl. 20. 21:04
 4/11 Bence_ ***** válasza:
100%
Egy ilyen kapcsolatba akarsz gyereket?
2015. júl. 20. 21:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Amikor előkerült a gyerek-téma még nem voltak ilyenek a dolgok.
2015. júl. 20. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked,hogy csak arra vár,hogy te dobd ki őt,mert neki az úgy kényelmesebb.Én meg is tenném a helyedben,gondolkodás nélkül...Nem hinném,hogy ha ennyire telibe szar,kéne nektek az a gyerek!
2015. júl. 20. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Jézusom, hány éves vagy te 15? Több eszed is lehetne. Ez halálra van ítélve.
2015. júl. 20. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
hogy tudsz tükörbe nézni ?
2015. júl. 20. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Te mindenképpen egyedülálló anya szeretnél lenni?

A "Hogyan keféljük el az életünket" sorozat újabb epizódját ismerhette meg a nyájas olvasó.

2015. júl. 21. 02:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem illetek össze semmilyen téren, a megszokásos ragaszkodás pedig nem egyenlő a szerelemmel, hiába is hiszed ezt most. Azt meg, hogy TE (egyedül ebben a "kapcsolatban") gyermeket szeretnél szülni ebbe az elcs*szett szituba, inkább nem is minősíteném, mert súlyos szavakkal kellene illetnem az elmeállapotodat.
2015. júl. 21. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!