Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Hogyan fogadjátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan fogadjátok ha egy fiú beletúr a hajatokba? Szeretitek?

Figyelt kérdés
Mire következtettek belőle?

2015. júl. 20. 15:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem szeretem,mert akkor beleakad úgyis a keze a hajamba,az senkinek nem lenne jó.xD Nem azért,mert egyáltalán nem fésülöm,hanem azért,mert göndör.
2015. júl. 20. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönne.:) 17L
2015. júl. 20. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Én arra következtetnék, hogy nem ismer, mert nagyon utálom, ha a hajamhoz nyúlnak. :)
2015. júl. 21. 02:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyoon szeretem :')
2015. júl. 21. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha épp fodrásztól jöttem nem örülök, mert utána a forgóimnál össze-vissza áll.
2015. júl. 21. 13:00
 16/18 EMOxXx válasza:
Szeretem. A legtöbb barátom ezt csinálja és még élvezik is. És nevetek alatta.
2015. júl. 23. 13:30
 17/18 anonim válasza:
Én nagyon szeretem:) Persze csak a barátomtól, az ismerőseimtől furcsa lenne ha random beletúrnának..O.o
2015. júl. 28. 21:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Attól, akit ismerek azaz barát, nem gond, ha a párom teszi nagyon jó és szeretem, mert tudja hol az érzékeny pontom s mindig úgymond visszaél a helyzettel, ilyenkor csak átadom magam az érzésnek, annyira élvezem.

Mikor a párom játszik a hajammal és velem, akkor arra, hogy szeret és örömet akar okozni, kicsit kínozni is, persze jó értelemben.

Ha a barát csinálja, akkor meg egyszerűen tetszik neki és babrálja, semmi többet.

2015. júl. 31. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!