Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy írnátok le a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy írnátok le a másik nem ideálját?

Figyelt kérdés

Ez férfiaknak és nőknek is szól. Szerintetek milyen a másik nem számára egy (szinte) tökéletes partner?

Csak kíváncsi vagyok, hogy a két fél mit gondol a másikról, szóval a f***ságokat légyszíves hanyagoljuk és maradjunk a lehető legőszintébb válaszoknál!

2015. júl. 16. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Nő vagyok, szerintem a férfiak nagy elvárásokkal rendelkeznek. A legtöbb. Lehet lepontozni, de az egyik kérdésemben gyönyörű nőkre mondták azt, hogy átlagos.
2015. júl. 16. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Férfi vagyok.Mi kell a nőknek manapság? Helyesnek szülessen,izmos legyen,és bunkó lekezelő legyen mindenkivel.Nos ennyi.

24/F

2015. júl. 16. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
szerintem a férfiak is ellentétes vágyakkal rendelkeznek. egyrészt legyen olyan a nő, aki kiszolgál és ellát, tervez és biztonságos, másrészt meg legyen titokzatos, hódítani való, izgalmas. lehessen felvágni vele minden téren.
2015. júl. 16. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Túl vagyok sok kapcsolaton,csalódáson,szerencsére megérkezett akire vártam,de ehhez kellett 30 év :D Amikor már tényleg azt tudtam mondani,hogy ő kell nekem,és mire vágyok pontosan,mi kell nekem.20 évesen is el tudtam mondani,de soha nem jött akkoriban,kellett a tapasztalat.Ideálom soha nem volt,a mindig az aktuális volt az,független kilótól,magasságtól,stb.
2015. júl. 16. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem szeretek általánosítani, mert mindenki másra vágyik, akkor is, ha egyesek nem hiszik ezt el. :-)

Egy dolog a közös, mindenki jól akarja érezni magát egy kapcsolatban, aztán hogy kinek mitől lesz jó, az már egyedi.

2015. júl. 16. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

Őszinte választ akarsz? Legyen.

A nők ideálja: kigyúrt, kőgazdag, sportkocsis, domináns, alfahím

2015. júl. 17. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
#1: Lepontozhatsz, de ti nők szeretitek az "átlagos" jelzőt "átlag alattinak" értelmezni, ha rólatok van szó.
2015. júl. 17. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés.......

Tini koromban nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy éppen mi volt az öltözködésben a trend és milyen frizura volt éppen a divat...de az élet nem a színészkedésről szól. Akkor valami olyan elvárásnak akartam megfelelni ami nem is létezett, nem is éreztem magam jól a bőrömben.

Nem létezik olyan hogy ideál, csak a média sulykolja belénk ezt a marhaságot....magadat kell adnod, a saját stílusodat és vele együtt a magabiztos kisugárzást. Ha ez a csomag hitelesnek tűnik a partner felé akkor lehet az bármennyire is förtelmes biztosan találsz valakit akinek tetszik. Aki színészkedik, jelmezeket ölt az előbb vagy utóbb lebukik, lehet hogy eléri vele a célját, de ez csak időleges és nem picit felszínes.

37F

2015. júl. 17. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Mind a 2 nemnek a legjobb kell.

Így az ideálok elszálltak a 3,14csába, persze a média is rátett egyet a sok agymosó műsorával, meg reklámjával, ahol minden csinos nők és kigyúrt pasik hirdetnek. (persze el kell adni és figyelemfelkeltőbb egy nagymellű sportos 3,14csa, mint egy 70 éve szottyadt néni.)

2015. júl. 17. 13:39
 10/10 anonim válasza:
A noknek manapsag az kell hogy a pasijaik vaganykodjanak nekik mint a hulye f***kalapok!!!
2015. júl. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!