Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért olyan nagy dolog számotokra az ölelés?
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 13:43
1/8 anonim válasza:
Most ezt komolyan magyarázni kell????
2/8 anonim válasza:
Ha neked nem az, hiába magyarázzuk.
Mellesleg szerintem az embereknek nagy dolog az ölelés, nem csak a lányoknak.
3/8 anonim válasza:
Mert így lehet kifejezni a legmélyebb érzelmeket:
4/8 anonim válasza:
Egyet értek a #2-es válaszolóval. Én férfi vagyok, de én sem szeretek csak úgy ölelkezni. Persze, ha már van köztünk valami, akkor szívesen átölelem a nőt, egyébként nem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezt nem igazán lehet megmagyarázni. Szimplán szeretem ha megölelnek, de csak olyanok akik nagyon közel állnak hozzám, nem ölelgetem lépten nyomon az összes fiú haveromat mint egyesek. Sőt kb. irritál ha olyan valaki az aurámba van aki nem áll hozzám közel. pl. buszon nem ülök le idegen mellé, nem megyek tömegbe, régen suliba még az osztálytársaim kezét se fogtam meg mikor valamiért ez volt a feladat. Ez most nagyképűen fog hangzani de hozzám csak az legyen közel aki kiérdemelte. Szóval, egy ember közelsége, egy ölelés nagy dolog, nagyon jó ha szeretek valakit és igazi kín ha kényszerből kell megtenni.
6/8 anonim válasza:
Én csak magamat tudom. Eléggé merev értékrendű szigorú szüleim és nagyszüleim vannak (nagyanyám konkrétan maximalista, és neki senki nem tud megfelelni), apám távolságtartó is ráadásul. Szóval nem ölelgetek akárkit.
7/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok , én is annak tartom .
Bár nem volt benne még részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!