Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki egy lánynak/nőnek ha zavarba jön egy férfitól? Mitől lehet már ez?
Mert én elég cikinek érzem, mert nem vagyok már tinédzser, mégis a munkahelyen egy ideje ahol dolgozok, ismerek valakit aki ráadásul egyik felettesem ami külön kellemetlen a számomra. Ahányszor beszélek vele, majdhogynem kezdettől fogva ahogy megismertem mindig zavarba jöttem tőle, ez az érzés pedig fokozódott mikor észrevettem hogy Ő is érdeklődik irántam. Ő is észrevette illetve mindig észreveszi rajtam és mosolyog, ahogy beszélgetünk is zavarba jövök, kerülöm a tekintetét, zavartan mosolygok, van úgy remeg a kezem azt igyekszem titkolni. Már mások is észrevették és ők is mosolyognak rajta, már viccelődnek is ezen. :) Hülyén érzem már magam.
Nem értem magamat, néha úgy viselkedek a közelében mint egy tinilány pedig nem kéne ebben a korban. Igaz hogy helyes férfi, és amúgy tetszene, de ez nem kellene hogy ok legyen arra hogy ilyen hatással legyen rám. Vannak ott más helyes pasik is tőlük mégse jövök zavarba, velük normálisan tudok beszélgetni. Nem úgy mint vele, van úgy hogy hebegek-habogok, vagy zavartan nevetgélek. De olyan is volt valamit oda adott nekem mert elveszítettem Ő találta meg és zavarba is jöttem és úgy meglepődtem egy hang nem jött ki csak néztem rémültem.
Már amikor elmegy mellettem a folyosón és épp nem vesz észre hanem néz előre már attól úgy érzem elkezd dobogni a szívem és izgatott leszek. De van úgy másfajta izgatottságot érzek. :)
Komolyan, mitől lehet ez? Ti fiúk/férfiak mit gondolnátok egy ilyen lányról, aranyosnak találnátok vagy inkább cikinek?
Talán szerelmes lennék belé? Annyira nagyon nem ismerem ahhoz hogy az legyek, habár nem mondom kellemes érzés látni és valamifajta boldogságot is érzek mikor meglátom reggel messziről hogy megy be az irodába
25/L
#8-as vagyok.
Ebben az esetben én azt tudom javasolni, hogy próbáld meg kihozni a dologból, amit tudsz. Nem sok rosszabb érzés van a "mi lett volna, ha" érzésnél. Viszont csak akkor vágj bele, ha képes vagy vállalni a kockázatot, hogy esetleg nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, akár rövid, akár hosszú távon. Viszont, ha meg sem próbálod, nem fogod megtudni sosem... Lehet életed szerelme lesz az illető, de lehet, hogy életed legnagyobb csalódása. Éld meg az érzéseidet, és hozz helyes döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!