Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Várandós lettem, elmondjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandós lettem, elmondjam az apukának, ha igen mikor és hogy? (apuka albán) (bővebben lent)

Figyelt kérdés
kb 4-5hetes lehetek most derült ki a napokban..(orvosnál még nem voltam) az apuka most utazott haza nemrég 1hónapra pihenni.mikor vissza jön 8-9hetes leszek..nem tudom hogy mondjam el neki vagy elmondjam -e..hallottam olyat hogy (leginkább a feleségek) átkokat szórnak hogy a kismama vagy a baba ne legyen egészséges (vagy ha kiderül hogy a férjüknek barátnője van akkor azért mormolnak mindent hogy szétmenjen a kapcsolat..) rettegek már most hogy nehogy valami baja legyen a babának.. sok más féle dolgot is hallottam és utána kérdeztem másoknál hogy mi igaz belőle és szinte semmi...de mégis félek hogy ha elmondom neki akkor ő elmondja a feleségének és a felesége átkot szór hogy ne legyen egészséges a babám...
2015. jún. 29. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen,ebben van valami.

Mond el neki,ha visszajön,úgysincs beleszólása nagyon a gyerek megtartásába,vagy elvételébe,te már döntöttél.

2015. jún. 29. 21:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,elég sokan szednek tablettát, annyira nem lehet veszélyes.

A megszakítás meg teljes lutri, az előváladék miatt.

A feleségével nem,veled összejött.

Ez van.

2015. jún. 29. 21:23
 13/20 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy a kiszállás 30% amig a tabletta esélye 0,001% ami az jelenti hogy kiszállással 1000nőből 300 lesz terhes amig tabival 1000nőből 1...mondta hogy ő akkor is magában bizik...
2015. jún. 29. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is buta, ő is buta, a hülyék meg megtalálják egymást... Ez így volt míg világ a világ. Mondd el neki, dönteni, úgyis te döntesz, ha már ilyen okos "nő" (ezt a kiszállásos dumát eddig azt hittem, hogy csak csitri 16 évesekkel lehet megetetni) vagy, de neki meg joga van róla tudni. Gyereket meg majd több észre meg felelősségtudatra neveld.
2015. jún. 29. 21:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Elég nehéz elhinni, hogy nem vagy buta, miután a feleség átkától félsz és a kihúzást biztonságosnak ítélitek meg, minta a gumit.
2015. jún. 29. 21:44
 16/20 A kérdező kommentje:
én attól félek hogy nehogy valami baja legyen a gyereknek...ha rólam lenne szó nem érdekelne...de most nem rólam van szó..és honnan tudod hogy esetleg ez a nő nem tud semmilyen átkot?nem ismerem ezt a kultúrát hogy milyen..azt mondják hogy úgy csinálják az ottani nők hogy észre se veszed és te hagyod ott a pasit
2015. jún. 29. 21:49
 17/20 A kérdező kommentje:
egyébként nem tudom...gumi valahogy fel sem vetült..én a tablettát mondtam de le lettem hurrogva hogy az nem jó mert egészségtelen
2015. jún. 29. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30 évesen még hiszel az átkokban, ah 30 évesen megbízol a megszakításos módszerben, csak mert a partnered szerint használ, és ha 30 évesen félrekfélsz egy olyan kultúrából jött emberrel, ahol ezért téged fognak gyűlölni - sztem a férfi neked fog esni, mivel nem lesz hajlandó elismerni, hogy ő miatta csúszott be a gyerek - akkor ne haragudj, de NAGYON buta vagy!
2015. jún. 30. 07:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nős pasitól megszakítással teherbe esel aztán rettegsz a feleség átkától. Persze ilyen egy felelőségteljes 30 éves intelligens nő nem? Nem!

Az apjának joga van tudni. A feleség is biztos boldog lesz, hogy a férjecskéje felcsinált valakit külföldön. A gyereked sajnálom a legjobban gerinctelen apa aki szinte biztos nem lesz jelen az életében, meg egy értelmi fogyatékos anya...

2015. jún. 30. 13:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Hová valósi albán? (ez ugyanis nem mindegy)

Azóta mik a fejlemények?

Látom sok ítélkező válasz jött...

Az átokkal kapcsolatban: csak annál hat aki túlzottan fél.

A gyereknek a te aggódásod árt elsősorban.

Gondolj rá pozitívan és szeretettel. Ha minden nap azon parázol hogy mi lesz vele meg hogy egészségtelen lesz akkor tényleg az lesz szóval ezt hagyd abba és mostantól csak pozitívan gondolj rá, beszélhetsz is neki vagy mesét is olvashatsz, hangolódj rá.

Itt a védekezésről is ment a vita, pedig nem a gyerek a gond, hanem alapból hogy miért megy bele valaki olyan kapcsolatba ahol az egyik fél családos. Na mindegy.

A fogamzásgátló nagyon durván egészségtelen. Több ezer ilyen leírás van, van akinek 5 évnyi fogamzásgátló szedést csak 10 év alatt sikerült kipucolnia magából..

Arról nem is beszélve hogy a hormonrendszert mennyire felborítja, a bőrt megöli, a májat mérgezi, stb.

Az pedig miért zavar ha majd el fog hagyni? Ő nem a te pasid. Nem a te férjed és nem is lesz az.

Az lesz neked a legjobb ha majd elhagyjátok egymást és a saját életedet tudod élni lehetőleg olyannal akinek többet érsz.

Fiatal vagy, még simán szülhetsz akár 3 gyereket másnak is..

2015. szept. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!