Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mit gondoltok? Bővebben lent
Előre kérek mindenkit, hogy vagy normális választ adjon, vagy inkább ne adjon.
Van egy barátom akivel már lassan fél éve együtt vagyunk, barátságból szerelem a kapcsolatunk.
A kapcsolatunk eleje nem indult valami jól mivel előtte tesómmal "kavart" ekkor még barátok voltunk és egyben osztálytársak is, nekem már ekkor nagyon tetszett de gondoltam úgy sem jönne velem össze..
Mindig minden pasis ügyem elmondtam neki, úgy ahogy ő is az ő csajozós dolgait, tudtam mikor melyik csajjal beszélget, már néha zavart egy kicsit
Egyszer mélyebben elkezdtünk beszélgetni szerelem témában és bevallotta hogy tetszek neki, én is elmondtam , hogy tetszik nekem, és elkezdtünk többet találkozni, össze jöttünk..
amikor megtudták többen elkezdték mondani hogy hogy nem félek hogy tesóm fog neki kelleni meg ilyenek..
ezzel eléggé megijesztettek és a mai napig ezen jár néha a fejem :( nagyon rendes fiú amúgy nem hinném hogy meg csalna akármikor is .. vagy is van amikor nagyon meginog ez a bizalom érzetem és nagyon féltékeny leszek, nagyon szerelmes vagyok belé.. nem akarom ezzel elrontani a kapcsolatunk .
MIT TUDNÉK CSINÁLNI HOGY NE ÉREZZEM EZT, JOBBAN BÍZZAK BENNE?
Valamint, sajnos nem egy településen lakunk, ő jön át minden nap (kivéve ha nem én megyek) biciklivel hozzám du, 4körül és este 11 körül megy haza.
Beszéltük hogy nem kéne minden nap találkozni, persze én meg is értem hogy nem akar mindig biciklizgetni meg otthon is akar lenni, de nagyon nehezen bírnám ki azt az egy napot :/ Mit csináljak?
Ráadásul ha ott szeretnék aludni nála a szüleim nem engedik, erre választ sosem kapok ...
Van ötletetek hogy miért, és mit csináljak ?
Egyébként nagyon komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat, össze költözésről is volt szó de sajnos ez még mostanában nem lehetséges.
Fhúúú, de egy sz.r helyzet ez :/
Na szóval amit tehetsz.A legelső, hogy leülsz a barátoddal és megbeszélitek, hogy ő hogyan gondolja, mindenről együtt kell döntenetek, ha hosszú kapcsolatot akartok.Nekem eléggé zavaró lenne az a tudat, hogy egy családbeli volt előttem,mert ilyenkor jön be a képbe az hogy mi van ha azért jött velem össze mert a csajszi közelében akar lenni, DE mivel barátságból lett szerelem, neked kell tudnod a helyes utat ugyanis...Hiszen akkor jól kell ismerned :) így nem lehet para
A másik, fárasztó is a mindennapi biciklizés, de a szerelemben nincs akadály, szerintem...De attól, hogy nem mindennap találkoztok még meg lehet azt oldani, hogy pl minden második nap.Neked is több szabad tered lesz és neki így mehettek a barátokhoz, hiszen azokra is szükség van :)
Harmadszor, pedig szerintem elég ciki ( már megbocsáss) hogy a szüleid még mindig beleszólnak a dolgokba,elvégre már nagy lány vagy ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!