Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges beleszeretni valakibe, vagy legalábbis vonzódni olyanhoz, akivel csak a neten tart az ember kapcsolatot?
Én sem hittem el ezt, sőt, érvelni is tudok ellene, miért képtelenség, de úgy tűnik, be kell látnom, hogy velem is valami hasonló van, mert más magyarázatot a dologra nemigen tudok találni. A baj csak az, hogy még ezt is sikerült nekem elszúrnom...
tl;dr ráragadt a lábam a szopórollerre.
Éppen ezen megyek keresztül, pedig soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Nem facebookon, nem társkeresőn vagy hasonló oldalon ismerkedtünk meg. A beszélgetéseink nem abból állnak, hogy egyfolytában szépeket írunk egymásnak, persze dícsértük már meg egymást, meg mindkettőnk mondta, hogy bejön a másik, de nem ez a téma. Őszinték vagyunk mindenben, 100%-ig megbízom benne. Sajnos én egyre jobban és jobban belehabarodok a fiúba, ezt viszont már nem tudja. Beszélünk szinte minden nap, de már egyre kevesebbet, és úgy érzem, hogy ő már nem is akar. Én meg itt vagyok, mint egy hülye, mert beleszerettem, és nem tudom mi lesz velem, ha már nem beszélünk. Nem vagyok az a fajta, aki könnyen ki tud szeretni valakiből....ráadásul kezdek is hülyét csinálni magamból azzal, hogy kimutatom mennyire oda vagyok érte.
Szóval bele lehet-e szeretni valakibe az interneten? Igen! Inkább az a kérdés, hogy érdemes-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!