Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges beleszeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges beleszeretni valakibe, vagy legalábbis vonzódni olyanhoz, akivel csak a neten tart az ember kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Még mielőtt élőben is találkozik a két ember egymással.
2015. jún. 28. 00:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én sem hittem el ezt, sőt, érvelni is tudok ellene, miért képtelenség, de úgy tűnik, be kell látnom, hogy velem is valami hasonló van, mert más magyarázatot a dologra nemigen tudok találni. A baj csak az, hogy még ezt is sikerült nekem elszúrnom...

tl;dr ráragadt a lábam a szopórollerre.

2015. jún. 28. 11:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Éppen ezen megyek keresztül, pedig soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Nem facebookon, nem társkeresőn vagy hasonló oldalon ismerkedtünk meg. A beszélgetéseink nem abból állnak, hogy egyfolytában szépeket írunk egymásnak, persze dícsértük már meg egymást, meg mindkettőnk mondta, hogy bejön a másik, de nem ez a téma. Őszinték vagyunk mindenben, 100%-ig megbízom benne. Sajnos én egyre jobban és jobban belehabarodok a fiúba, ezt viszont már nem tudja. Beszélünk szinte minden nap, de már egyre kevesebbet, és úgy érzem, hogy ő már nem is akar. Én meg itt vagyok, mint egy hülye, mert beleszerettem, és nem tudom mi lesz velem, ha már nem beszélünk. Nem vagyok az a fajta, aki könnyen ki tud szeretni valakiből....ráadásul kezdek is hülyét csinálni magamból azzal, hogy kimutatom mennyire oda vagyok érte.

Szóval bele lehet-e szeretni valakibe az interneten? Igen! Inkább az a kérdés, hogy érdemes-e?

2015. jún. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!