Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 hete vagyok egyutt az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hete vagyok egyutt az új barátommal, de még nem érzem azt hogy odalennék érte. Ez még kialakulhat vagy már nem fog?

Figyelt kérdés
Tetszik és nagyon kedvelem, de o már teljesen odavan értem, én meg még nem tudok rá úgy nézni, és néha idegesít ahogy viselkedik velem mert én nem érzek úgy mint o. Lehet csak ido kell mert ez még korai. Meg nem fekudtunk le ha ez számít.
2015. jún. 25. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagy vele?
2015. jún. 25. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Kis idő kell hozzá..az én barátnőm nem tudta kivárni, de ne járjon a barátod úgy mint én..kicsit várj, ki fog alakulni :)
2015. jún. 25. 11:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudok ennyi ido alatt beleszeretni valakibe, es o mar nagyon odavan ertem.

Tenyleg tetszik nagyon meg szeretek vele lenni. Még várok akkor, hátha kialakul valami. :)

2015. jún. 25. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
5 hét az semmi. Én fél évig beszélgettem valakivel, mire mindketten többet kezdtünk érezni.
2015. jún. 25. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit vársz ha nem is szexeltetek?
2015. jún. 25. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkiben alakulnak ki olyan hamar érzelmek! Mondjuk nekem ahhoz, hogy szívesen összebújjak a barátnőmmel, már az is elég, ha kedvelem. Viszont hogy őszintén azt mondjam, hogy szeretlek, ahhoz kell néhány hónap!

Szerintem te is adj még 1-2 hónapot a dolognak.

2015. jún. 25. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kialakulhat. Van, akinek fel ev kell hozza. Szoval jarj vele! N
2015. jún. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!