Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatba belemennétek?
minden kapcsolat távkapcsolat főleg ha esik az eső mert az álmosít.Nem!
utálok utazgatni ezért,2 hét alatt meg el is felejteném hogy van párom szóval a világ összes nője,a környékemen lakik számomra :D
de jó hír hogy néha járok erre arra.Ne adjátok fel,lányok egyszer szerencsétek lehet nektek is vagy nem.....
Igen, én belemennék, és bele is mentem több mint 2 évvel ezelőtt és a mai napig is boldogok vagyunk és szeretjük egymást a barátommal. 200 km a távolság, heti egyszeri tali, vagy amikor nekem nem volt suli, akkor nála, vagy nálam, mikor hogy.
Most ősszel meg lehet, hogy összeköltözünk. Mi eleve úgy ismertük meg egymást, hogy ekkora távolság volt közöttünk.
Szóval, ha szeretitek egymást, kitartotok egymás mellett, megbíztok egymásban, elég erős a szerelmetek és a jövőt együtt tervezitek, akkor igen, menj bele!
De egyébként kérdésed teljesen felesleges, mivel ezt csak neked kell tudnod, hogy képes lennél-e így élni. Ezt csak te döntheted el, más nem, főleg nem az itt válaszolók, mivel mindenkinek más a tapasztalata. Van, aki belemenne, van aki nem. Van, akinek jó, van akinek rossz tapasztalata van a távkapcsival kapcsolatban.
A döntés csak tőled függ és rajtad áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!