Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13.
Most 27 vagyok. Azóta is vele vagyok akivel elvesztettem a szüzességem. Azóta a férjem és 25 évesen szültem. Soha nem estem teherbe csak mikor akartuk a babát. 18 voltam mikor összeköltöztünk.
Ja 5 évvel idősebb nálam.
13-as vagyok. Elnézést kérek! Semmi bajom a cigánysággal. A legjobb barátnőm is az. Engem nem érdekel kinek milyen színű a bőre. Én csap példaképpen hoztam fel, hogy kultúránként eltérő ez a dolog. Tényleg senkit nem akartam megbántani. Mégegyszer bocsánat.
Arra visszatérve, hogy 13 éves kislány ne szexeljen...
Igen. Felnőtt fejjel ezt én is így gondolom. Csak ugye mikor fiatalok vagyunk felnőttnek képzeljük magunkat. Veszélyes játék egy esetleges nem kívánt terhesség és fertőzés miatt.
Nekem szerencsém volt a párommal, de ez kirívóan ritka eset.
Felnőttként úgy gondolom ráér mindenki 17-18 évesen elkezdeni nemi életet élni. Vagy később is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!