Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom katonának megy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom katonának megy 3 hónapig laktanyán kéne laknia így nem is találkoznánk beszélni sem nagyon beszélnénk, ti kibírnátok ezt?

Figyelt kérdés
18/L
2015. jún. 15. 22:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolsó írtam is hogy nem akarom hogy miattam ne menjen..
2015. jún. 16. 07:49
 12/13 A kérdező kommentje:
és ha nem bírom ki nélküle akkor azt jelenti hogy nem szeretem vagy mi? nem értem ..miért kell el gondolkozni a kapcsolaton
2015. jún. 16. 07:50
 13/13 anonim ***** válasza:
csak h még egyszer tisztázzam ...katona vagyok tudom h mi van itt .... Nem tudom miért sírsz hiszen ahogy írtam fentebb minden hétvégén hazamehet majd a párod azaz péntek délutántól vasárnak délutánig vele lehetsz...alapkiképzésre megy gondolom ott is haza fogják engedni én is hazajártam minden hétvégén...Nagyon sok családos ember van aki katona és sok katonának van párja akár több száz kilométerekre is még is meg tudják oldani h ennyit találkoznak .... Illetve ha misszióba megy valaki azt is többnyire meg szokták várni a párjuk , engem is megvárt a párom fél évet kellett várnia és úr isten sikerült neki.....Beszélgetni meg minden nap tudsz vele tudod ez is munkaidős hely. Szóval délután, este mindig tud írni, skypolni....
2015. jún. 16. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!