Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha a srác így mondaná el hogy szerelmes beléd (többi lent)?
Arra gondoltam hogy elhívom találkozni,majd az alkalmas pillanatban elé állok,mélyen a szemébe nézek,megfogom a kezét és ráteszem a szívemre,és valahogy szépen megfogalmazva olyasmit mondok neki hogy miatta ver ilyen hevesen a szívem és hogy többet jelent nekem mint barát.
23/f
Vannak még hozzám hasonló romantikus férfiak. Ez örömmel tölt el. Nem szeretnék férfiként belefolyni a kommunikációba, de mivel megérintett az egész, ezért hölgyek, urak, fiúk, lányok engedjetek meg némi hozzátoldást. Már jó ideje reménytelenül szeretek valakit, minden nap ő jár a fejemben, naponta többször megcsókolom őt képzeletben. Legszívesebben egy parkban lennék vele, ő fejét az ölemben nyugtatná, és csak simogatnám az örökkévalóságig. Egyik internetes közösségi oldalon állandóan az ő képét nézem, de tudom hiába. Reménytelen szerelem.
Már kezdtem azt gondolni, hogy a romantika, a gyengédség, a szép érzelmek nincsenek jelen korunkban, amikoris rátalálok egy ilyen szép bejegyzésre. Köszönöm a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!