Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha a srác így mondaná el hogy szerelmes beléd (többi lent)?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy elhívom találkozni,majd az alkalmas pillanatban elé állok,mélyen a szemébe nézek,megfogom a kezét és ráteszem a szívemre,és valahogy szépen megfogalmazva olyasmit mondok neki hogy miatta ver ilyen hevesen a szívem és hogy többet jelent nekem mint barát.

23/f

2015. jún. 12. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Hát, nyilván én már öreg vagyok, de egyrészt én ilyen szövegnek nem dőlnék be, másrészt pedig, ha nekem ilyet mondana a srác, szerintem ott is hagynám, mert nekem ez túl nyálas. Hiába na, én nem bírom, és sose bírtam az ilyesmit. 30/N
2015. jún. 13. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Fura, mert nekem is folyton ez jut eszembe egy lannyal kapcsolatban..:s lehet nyalas, de tenyleg oszinte, es ha kedvel, ertekelni fogja. Aztan az kerdes, h mi lesz a vege.. ezt inkabb akkor jatszd el, ha mar nagyon a celegyenesben vagy, de azert ott is veszelyes.. elnezest a holgyektol, de gyakran kihasznaljak az ilyet..
2015. jún. 14. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki mondja hogy örülne meg minden de, tegyük fel hogy az általatok a szituációba képzel brad pittre, vagy a fiatalbbak által közkedvelt justin bieberre hajazó srác helyett, mondjuk lil jon, bartos csaba istván, vagy egy hozzám hasonló nem éppen jóképű ám annál is kevésbé gazdag és jómüdú férfi kerül. A végeredmény nem vörös arcal ölelve olvadozás lenne, hanem okádás közben paprikasprét fújva hevesen rendőrért kiabálás lenne. Tessék nyugottan lepontozni.
2015. jún. 14. 02:11
 14/16 anonim ***** válasza:
csak előtte ne a menekült krízisről meg eféléről diskuráljatok. :D
2015. szept. 11. 10:13
 15/16 anonim válasza:
100%

Vannak még hozzám hasonló romantikus férfiak. Ez örömmel tölt el. Nem szeretnék férfiként belefolyni a kommunikációba, de mivel megérintett az egész, ezért hölgyek, urak, fiúk, lányok engedjetek meg némi hozzátoldást. Már jó ideje reménytelenül szeretek valakit, minden nap ő jár a fejemben, naponta többször megcsókolom őt képzeletben. Legszívesebben egy parkban lennék vele, ő fejét az ölemben nyugtatná, és csak simogatnám az örökkévalóságig. Egyik internetes közösségi oldalon állandóan az ő képét nézem, de tudom hiába. Reménytelen szerelem.

Már kezdtem azt gondolni, hogy a romantika, a gyengédség, a szép érzelmek nincsenek jelen korunkban, amikoris rátalálok egy ilyen szép bejegyzésre. Köszönöm a kérdezőnek.

2015. szept. 18. 23:09
 16/16 anonim válasza:
Nekem túl nyálas de van akinek tetszik ;)
2016. jún. 25. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!