Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan pasival, akinek az előző barátnője prostituált volt?
A férfi helyes, intelligens, sikeres, vannak életcéljai. Az előző barátnője pár éve örömlányként dolgozott, mielőtt ők összejöttek, ezt a férfi is tudja. Ezzel persze egyikük sem dicsekszik, de nyílt titok az ismerősi körben, és 100%, hogy igaz. A csaj kinézetre amúgy normális, okos, nem gondolná róla az ember, hogy prosti volt.
Ha ez a tök jó pasi randira hívna titeket, és szívesen fogadnátok a közeledését, vagy bezavarna az ex volt foglalkozása? Zavarna, undorral töltene el, hogy egy olyan lánnyal volt előtted dolga, akit sokan, mindenféle férfiak lefektettek, vagy inkább becsülnétek a férfit, hogy a lányt nem ítélte el, és a személyiségét helyezte előtérbe?
attól még szerintem elítélendő a prostizás.
egyébként a k urvablogja alapján a csajnak volt télapó kinézetű munkástól a milliárdos üzletemberekig mindenféle ügyfele.
mindenkinek más az értékrendje, látod, van, aki azt írta, nem zavarná.
de meg kell jegyeznem, hogy nem a srác járt prostihoz, hanem a csaj volt az a kapcsoaltuk előtt, de nem innen ismerik egymást.
személy szerint azt sem tartom okésnak, ha egy srác vagy lány végigkúrta a fél várost. viszont ez a srác szexelt olyannal, akin végigment a fél város (túlzok).
nekem ez nem nagyon fér bele. persze, ha szerelembe esnék az illetővel, túl tudnék lépni rajta.
"személy szerint azt sem tartom okésnak, ha egy srác vagy lány végigkúrta a fél várost. viszont ez a srác szexelt olyannal, akin végigment a fél város (túlzok). "
Az én barátom is volt már valószínűleg ilyen lánnyal, csak az a szerencsétlen még pénzt sem kapott érte. Ez van, sok a ribizli. Nem kell ahhoz ex-prostival járni, hogy ilyen lányt találjon valaki, szóval, ha ez zavar, eléggé leszűkül a lehetséges párok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!