Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy olyan pasival, akinek az előző barátnője prostituált volt?

Figyelt kérdés

A férfi helyes, intelligens, sikeres, vannak életcéljai. Az előző barátnője pár éve örömlányként dolgozott, mielőtt ők összejöttek, ezt a férfi is tudja. Ezzel persze egyikük sem dicsekszik, de nyílt titok az ismerősi körben, és 100%, hogy igaz. A csaj kinézetre amúgy normális, okos, nem gondolná róla az ember, hogy prosti volt.

Ha ez a tök jó pasi randira hívna titeket, és szívesen fogadnátok a közeledését, vagy bezavarna az ex volt foglalkozása? Zavarna, undorral töltene el, hogy egy olyan lánnyal volt előtted dolga, akit sokan, mindenféle férfiak lefektettek, vagy inkább becsülnétek a férfit, hogy a lányt nem ítélte el, és a személyiségét helyezte előtérbe?

2015. jún. 10. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna, szóba sem jöhetne.
2015. jún. 10. 12:05
 12/23 A kérdező kommentje:
hát ja, én sem értem, hogy tudott ezzel a tudattal minden este ágyba bújni a csajjal. ez lehet negatívum is (más az értékrendje, mint nekem), vagy akár pozitívum is (nem ítélkezett, a lány személyisége fontosabb volt). biztos nagyon szerelmes lehetett. : D
2015. jún. 10. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom te mire gondolsz, de rendszeresen prostihoz járni azért inkább olyan férfiak szórakozása, akik a társadalmi ranglétrán elég magasan állnak. Ha nem az utcai prostikról beszélünk. Aki nagyon gáz, azt a prostik is elküldik, de leginkább be se engedik, letagadják magukat.
2015. jún. 10. 13:49
 14/23 A kérdező kommentje:

attól még szerintem elítélendő a prostizás.

egyébként a k urvablogja alapján a csajnak volt télapó kinézetű munkástól a milliárdos üzletemberekig mindenféle ügyfele.

2015. jún. 10. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Esküszöm nőként nem értem, hogy mi a gond a prostival. Az nem gond, ha a srác végigment egész Budapesten, mondván "kiélte magát", de az baj, ha egyszer elment egy prostihoz, holott még higénikusabb is, mint egy-két ilyen r.banc.
2015. jún. 10. 14:25
 16/23 A kérdező kommentje:

mindenkinek más az értékrendje, látod, van, aki azt írta, nem zavarná.

de meg kell jegyeznem, hogy nem a srác járt prostihoz, hanem a csaj volt az a kapcsoaltuk előtt, de nem innen ismerik egymást.

személy szerint azt sem tartom okésnak, ha egy srác vagy lány végigkúrta a fél várost. viszont ez a srác szexelt olyannal, akin végigment a fél város (túlzok).

nekem ez nem nagyon fér bele. persze, ha szerelembe esnék az illetővel, túl tudnék lépni rajta.

2015. jún. 10. 14:31
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Nekem volt ex prosti barátnőm de ebből semmiféle hátrányom nem származott a későbbi kapcsolataimban. Ha valaki ezen dilemmázik egy még el sem kezdődött kapcsolatnál akkor hagyni kell a f.nébe az egészet.
2015. jún. 10. 15:03
 18/23 A kérdező kommentje:
:DD oké
2015. jún. 10. 15:16
 19/23 A kérdező kommentje:
ja amúgy akit leszavaztak, azt nem én tettem.
2015. jún. 10. 15:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"személy szerint azt sem tartom okésnak, ha egy srác vagy lány végigkúrta a fél várost. viszont ez a srác szexelt olyannal, akin végigment a fél város (túlzok). "

Az én barátom is volt már valószínűleg ilyen lánnyal, csak az a szerencsétlen még pénzt sem kapott érte. Ez van, sok a ribizli. Nem kell ahhoz ex-prostival járni, hogy ilyen lányt találjon valaki, szóval, ha ez zavar, eléggé leszűkül a lehetséges párok száma.

2015. jún. 11. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!