Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretünk még egymást?
Volt barátommal 2 éve szakítottunk, de nem haraggal váltunk el.
Közben lett barátnője is, meg nekem is barátom(aminek nem rég lett vége).
Ebben a 2 évben még mindig beszélgetünk néha. Nem olyan gyakran..valamikor havonta, valamikor 3 hónap...
Napokban elkezdtem gondolkozni..
Mi ez? Szakítottunk, akkor miért írunk havonta egymásra, hogy "mi újság nálad" stb. ? Még úgy is, hogy párkapcsolatban voltunk mind ketten?
Szeretünk még egymást és ezért van ez?
Vagy normális néha exxel beszélgetni?
Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy kötelező fújni az exekre.
Tessék örülni magatoknak, felnőtt módon lezártatok egy nem működő kapcsolatot, és képesek vagytok emberi hangnemben kommunikálni egymással utána is. Éljen!
Ebből miért következik egyenes arányban, hogy szeretitek még egymást...? Minden ismerősöd szerelmes beléd, aki kicsit is érdeklődik? :) Ugye, hogy nem?
Hogy te mit érzel, azt csak te tudhatod, de a helyedben én nem magyaráznék bele túl sokat. Volt más kapcsolata, nyilván túljutott rajtad két év alatt.
Én is szoktam néha a volt párommal beszélgetni, sőt, találkozunk is, de nem szeretem, nem szeret, a mostani párom nyomába se érhet. Részemről normális dolognak tartom ezt, ha egyszer nem haraggal váltunk el. De eszembe se jutna újra pasiként ránézni, nem véletlenül lett ex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!