Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is ilyen ritkán lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ilyen ritkán lesz szerelmes? Hogyan tehetnék valamit hogy gyakrabban vonzódjak másokhoz?

Figyelt kérdés

Már van hogy szóvá teszik a barátaim is hogy miért várok ennyit két kapcsolat között, pedig nagyon egyszerű oka van. Valamiért ritkán leszek szerelmes. Néha vágyom rá hogy testi kapcsolatom legalább legyen a másik nemmel, de még sosem próbáltam, már a gondolat is elriaszt hogy érzelmek nélkül... gondolatban szeretném, csak tudom magamról hogy nem lennék rá képes. Közeledtek már hozzám olyan férfiak akikhez nem vonzódtam és már az is iszonyatos volt ha csak a vállamhoz értek, vagy ilyesmi. Nemhogy szex... Hogyan lehetnék nyitottabb? Lehet-e bármennyire befolyásolni az érzelmeket? Hogy ne tartson hónapokig, akár egy évig is elfeledni az előzőt? Mert sokszor ez a baj, mindig dobnak, én meg ott maradok szerelmesen és képtelen vagyok lezárni. Két kapcsolaton vagyok túl, az első után 8 hónap kellett mire megtetszett más, aki végül a következő barátom lett aztán. Van aki szerint 8 hónap már sok, de én úgy vagyok vele hogy ezt nem lehet befolyásolni. Randizni, erőltetetten kapcsolati céllal ismerkedni kifejezetten utálok, kell az a plusz érzés, spontán élmény hozzá, amikor egyszer csak a semmiből érdekes lesz valaki a számomra. Normális ez?

22/L

2015. máj. 30. 01:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, ott valószínűleg mégsem ez volt az oka. Nem is gondolom, hogy ne lehetne valakinek utána hosszabb kapcsolata is, csak abból amit írtál arra gondoltam, lehet, hogy nem is akart egyáltalán.
2015. máj. 30. 03:11
 12/16 anonim ***** válasza:

hogy miért akar valaki gyakran szerelmes lenni????? :O

Ez se döntés kérdése, - egyszer lennél az, de rendesen :)

2015. máj. 30. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Miért kell neked megváltoznod és magadra erőltetned olyat, ami nem vagy?

Írtad, hogy nem vagy társasági lény, most mégis elkezdtél bulizni. És, hogy a volt pasijaidnak az volt a problémája, hogy nem vagy társasági... Hát nem tudom te kikkel jöttél össze, de én a helyükben nagyon örültem volna ilyen barátnőnek. És még te ragaszkodtál hozzájuk, amikor ők szakítottak.

Ismerős az érzés, mert én is így jártam, csak nem a társasági dolog miatt.

Miért nem akarsz inkább egy olyat találni, egy olyanra várni, akit nem zavar, ha nem vagy társasági lény és nem jársz bulizni? Miért kell másra hallgatnod ilyen kérdésben? Tény, hogy a mai emberek többsége, fiúk és lányok is, sorozatban falja a kapcsolatokat és érzelemmentesen képes szexelni minden második szembejövővel, de még mindig vannak akiknek nem ez kell és értékelnének egy olyan lányt, mint te. És már ne is haragudj, de az előző két pasid sztem bunkón viselkedett. Érdekes látni az embereket, ahogy megváltoznak a környezetük hatására. Miután a környezete nagymenői közé tartozott az említett exed, azután elhagy... Én ezeket nem tartom igazán jellemes embereknek :)

Szóval szerintem te tartozol azon kevesek közé, akiket én normálisnak tartok :)

Annak meg mégis mi értelme lenne, ha sűrűn lennél szerelmes? Nem tudom, ha valaki sűrűn szerelmes, mindig másba, akkor ott mennyire van értéke az adott partnernek... Na meg ott vannak az egyéjszakások, amikor érzelmek nélkül orrba-szájba. Az írásodból lejött, hogy nem ilyen vagy. Én azt látom, meg azt is érzem, hogy van még az olyan fajta lányokra igény, mint amilyen te vagy. Igaz, hogy lehet kevés helyen, kevesebb embernél. És a nagy csajozógépek akik igazán hangosak, ezért könnyen azt lehet hinni, hogy az ő véleményük számít. Ha egy nagymenő csávó azt mondja, hogy túl introvertált vagy, zavarja hogy nem jársz bulizni és lelép mással, akkor az olyan is... Szerintem kevés pasi vágyhat manapság ilyen nőre, de az a kevés nagyon örülne egy ilyennek :)

2015. máj. 30. 09:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy defektes, hogy is volnál.

Jó látod:

" hogy elég introvertált vagyok és nem szükségletem a rendszeres társasági élet. próbálok változni, de nehéz olyasmit magamra húznom amit nem érzek a saját személyiségem részének.."

Ha introvertált vagy, akkor várja arra, míg olyan srác nem kerül eléd, akinek ez jó, és meg is szeretitek egymást.

Azt is tök jól látod, hogy olyasmit húznál magadra, ami nem te vagy... de hát minek?

Megfelelsz a környezetednek... de hát az a te életed, nem egy film!

2015. máj. 30. 09:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy 8 honap sok? Es, akinek evekig nem lesz senkije? Tipikus mai agymosott gondolkodas, hogy mindig lennie kell valakinek, aki melletted van. Ez hulyeseg. Nem kell eroltetni. Mifele barataid vannak neked? Akik szamonkerik ezt, nem pedig biztatnak, megerositenek, hogy majd lesz, ha itt az ideje. Igazi baratok lehetnek...
2015. máj. 30. 10:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt,hogy mondták,hogy na mikor lesz már valakid?

nem kell ezzel törődni,majd lesz,ha eljön egy olyan srác.:)

és el is fog,nekem mindig akkor,ha nem is számítottam rá.

vagy épp pont úgy voltam,hogy jó egyedül,nem akarok senkit.

nekem is telt már el 8 hónap két kapcsolat között.:)

nincs ezzel baj, inkább,minthogy belemenj valakivel csak azért,hogy legyen.

2015. máj. 30. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!