Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan ferfi, aki több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ferfi, aki több gyermekes nöbe szeretett bele? Es mi lett a dologbol?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A #3 és #5-ös válaszoló a gyakoris szánalomlista vezetője, a kis szűz fiú, itt olvashatjátok a válaszához hasonló intelligens kérdését:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6663..

Kérdező: nincsenek saját tapasztalataim, de általában szerintem nem hagyják a nők ott családjukat.

2015. máj. 27. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Keversz valakivel.

2015. máj. 27. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én. Még semmi, azon kívül, hogy nagyon közel állok hozzá. De dolgozom az ügyön!

24/F

2015. máj. 27. 23:27
 14/19 anonim ***** válasza:

12: Tök mind1. Emberre nem mondunk olyat, hogy elhasznált. Még akkor sem, ha nőről van szó. Sőt, akkor sem, ha gyereke van, akár 1, vagy több.

Senkin nem látszik, hányan és hányszor jártak benne. Sőt, nem is érezhető. Innentől borul az elméleted.

(Aminek semmi köze ahhoz, hogy te nem akarsz gyerekes nővel összejönni, az a te dolgod, csak összefüggéstelen hülyeségeket ne írj...)

2015. máj. 28. 11:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem fizika értelemben írtam, hogy agyonhasznált, azért is raktam idézőjelbe.

Értelmezni sem tudsz egy szöveget...

2015. máj. 28. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, én 19 éves lány vagyok, de sok barátnőm már úgy ki van égve ennyi idősen, mint tíz többgyerekes anyuka egyben. Ráadásul több szűz is van köztük, akit megtépáztak a fiúk az évek során. Nem törvényszerű, hogy valaki "agyonhasznált" csak mert tapasztaltak. Ja és ne vádold már az előző válaszolót a hülyeségeddel, hogy nem fizikai értelemben értetted, mikor azt írtad a második válaszodban, hogy "#4

Őket nem dugják és nem pottyantanak ki gyerekeket.:)

Szóval ők nincsenek agyonhasználva...ez csak a nőknek megy.;)". Össze-vissza beszélsz, nagy bajok vannak nálad.

2015. máj. 28. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszod alapján pedig eléggé fizikailag értetted, úgyhogy aki nem tud szöveget értelmezni, az nem én vagyok, mivel te még magadat sem érted, beszélsz itt össze-vissza.....
2015. máj. 28. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Az sem volt fizikai értelemben, ha abban lenne, akkor nem csak az anyákra vonatkozott volta a szövegem.
2015. máj. 28. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
*Volna.
2015. máj. 28. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!