Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben eltérően viselkedtek egy sráccal, akivel nemcsak szexet akartok?
Látod második, épp ez az... az emberek különböznek :D
Most akkor honnan tudja szegény srác?
Sehonnan.
Én meg időpocsékolásnak tartok valakit mélyebben megismerni, akivel az ágyban nem illünk össze. Mondjuk nekem ez már nem kérdés, régóta férjnél vagyok, de sosem bírtam ezt a hónapokig csak járunk-randizgatunk hozzáállást, egyszerűen nem az én világom. Felnőtt emberek vagyunk, mit kéressük magunkat? Ha kívánom a másikat és ő is engem mi azzal a baj?
Akitol tobbet szeretnek azzal figyelmesebb vagyok, meghallgatom ot, emlekszem arra amit mondom, megdicserem a ruhajat, erdeklodest mutatok a dolgai fele,es a szex vele inkabb szerelmeskedes mint dugas, folyton a szemebe nezek....megosztok vele olyan dolgokat amiket masokkal nem, es kimutatom, hogy mennyire boldogga tesz hogy egyutt vagyunk.
Ugy nezek ra, mintha o lenne az egyetlen ferfi a foldon, mert szamomra az is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!